Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 04 28 /11:58

Kaune daiktais apmėtyti pareigūnai šturmavo butą

Kauno V.Krėvės prospekte penktadienio rytą kilo neeilinis sujudimas. Prie vieno daugiabučio namo susirinko visos tarnybos. Policijos pareigūnai šturmavo butą.
Įvykio vieta
Įvykio vieta / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pranešimas apie tai, kad pro V.Krėvės prospekte esančio daugiabučio langus mėtomi daiktai, pareigūnus pasiekė 8 valandą 24 minutės.

Į vietą atvykę pareigūnai išvydo bute šarvuotomis durimis užsirakinusius vyrus, kurie pro langus mėtė daiktus. Paprašyti įsileisti į vidų, išgirsdavo gausybę keiksmų, po kurių eidavo daiktų į policininkus kruša. Pro langą skriejo gėlės, maisto produktai, indai ir net mobilusis telefonas.

Į vietą iškviesti ugniagesiai gelbėtojai po langais pastatė oro pagalvę. Tačiau triukšmavę vyrai šokti pro langus neketino. Iš gausaus būrio kieme susirinkusių aplinkinių namų gyventojų pasigirdo raginimas šokti. Tačiau ant palangės sėdėjęs vyras į tai atsakė „norėtum“, po ko pradėjo grasinti susidorojimu tai pasiūliusiam.

Kaimynai pasakojo, kad penktame aukšte esančio buto gyventojai problemas kelia nuolat. Kaimynai bijo pasakyti kokią pastabą, nes vyrai elgiasi itin agresyviai. Labiausiai kenčia aplinkinių butų gyventojai. Kaip pavyzdį kaimynė nurodė trankią muziką, kuri pradeda sklisti 4 valandą ryto.

Prieš keletą mėnesių kieme buvo supjaustytos automobilių padangos, tąsyk nustatė, kad kaltininkai galėjo būti šio buto gyventojai.

Maždaug po dvi valandas trukusių nesėkmingų derybų su užsibarikadavusiais vyrais policijos pareigūnams pavyko patekti į butą. Vieno iš vyrų giminaitė atnešė raktus, su kuriais atsirakinę šarvuotas duris policininkai žaibiškai įsiveržė į vidų ir surakino ten tūnojusius vyrus.

Abu sulaikyti vyrai gimę 1981 metais. Policijai yra puikiai žinomi. Praeityje turėję reikalų su teisėsauga už viešosios tvarkos pažeidimus, vagystes. Jie pristatyti į policijos komisariatą.

VIDEO: Nusikaltėlio pokalbis su policijos pareigūnu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius