Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune degė gamybinės patalpos, priklausančios ortopedijos produkciją gaminančiai bendrovei „Baltic orthoservice“

Penktadienį ryte kilo gaisras Kaune, Taikos prospekte, įsikūrusios bendrovės „Baltic orthoservice“ gamybinėse patalpose. Pirminiais duomenimis, degė 2 kv. m. pjuvenų. Nelaimės metu žmonės nenukentėjo.
Bendrovės „Baltic orthoservice“ pastatas Taikos prospekte, Kaune.
Bendrovės „Baltic orthoservice“ pastatas Taikos prospekte, Kaune. / Bendrovės interneto puslapio nuotr.

Pranešimas apie gaisrą gautas 9 val. Į įvykio vietą išsiųsti ugniagesiai gelbėtojai su specialia įranga. Pasak Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovės spaudai Džiugintos Vaitkevičienės, gaisras operatyviai užgesintas. Dabar nustatinėjamos jo priežastys.

„Jokio pavojaus žmonėms nebuvo. Užsidegė pjuvenos. Kas sukėlė gaisrą, aiškinasi įvykio vietoje dirbantys tyrėjai. Kadangi pastatas – gamybinis, vos gavus pranešimą į įvykio vietą išsiųstas ekipažas su visa reikiama įranga“, – pasakojo ugniagesių gelbėtojų atstovė.

Bendrovė „Baltic orthoservice“ yra viena didžiausių ortopedijos technikos kompanijų Europoje. Pradėjusi savo veiklą kaip individualios ortopedinės avalynės gamintoja, vykdanti iš kitų šalių ortopedijos technikos įmonių gautus gamybos užsakymus, šiuo metu įmonė teikia gyventojų aprūpinimo ortopedijos techninėmis priemonėmis paslaugas. Didžioji dalis įvairios įmonės produkcijos ir paslaugų parduodama ne Lietuvoje, bet Beneliukso šalyse, Vokietijoje, Šveicarijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Danijoje bei Suomijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius