Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 16 /12:06

Kaune degė muzikos prodiuserio Egmonto Bžesko automobilis, kurį vairavo dainininkė Karina Krysko-Skambinė

Kaune ugniagesiai skubėjo gesinti degančio automobilio „Mercedes Benz“. Nuvykus paaiškėjo, kad automobilis priklauso muzikos prodiuseriui Egmontui Bžeskui, o jį vairavo buvusios grupės „69 danguje“ narė Karina Krysko – Skambinė.
Karina Krysko
Karina Krysko / LNK nuotr.

Policijos duomenimis, automobilis užsiliepsnojo šeštadienį apie 19.24 val. Kaune, Keramzito gatvėje. Liepsnojo automobilis „Mercedes Benz“.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente 15min.lt redakcija sužinojo, kad automobilis priklauso Lietuvos muzikos prodiuseriui Egmontui Bžeskui. Mašiną vairavo grupės „69 danguje“ narė Karina Krysko – Skambinė.

Per gaisrą apdegė automobilis, sudegė jo viduje buvę dokumentai.

Papildyta 12.05 val.: „Nežinau, kaip viskas nutiko. Mašina tiesiog nebenorėjo daugiau gyventi (šypteli, – red. past.). Gal trumpas sujungimas įvyko? Manome, kad kažkas įvyko bagažinėje, kurioje yra akumuliatorius. Mes pajutome salone dūmus, sustojome ir išlipome iš automobilio. Pamatėme, kad dūmai veržiasi iš bagažinės. Tačiau negalėjome jos atidaryti, ji užstrigo. O joje buvo gesintuvas.

Todėl iškvietėme ugniagesius, kurie greitai atvažiavo, bet jau nieko padėti negalėjo. Sudegė automobilis ir jame buvę mano ir Ingridos koncertiniai drabužiai“, – pasakojo K.Krysko-Skambinė.

Automobiliu dainininkė važiavo su savo šeima. Ji džiaugėsi, kad niekas nenukentėjo, tik – automobilis. Dabar viskuo rūpinsis draudimo bendrovė.

Karina skubėjo į koncertą „Žalgirio“ arenoje. Nepaisant nemalonaus ir pavojingo nutikimo, ji suspėjo laiku užlipti į sceną.

K.Krysko-Skambinė šyptelėjo, kad visiems parūpo, kad jos vairuojamas „Mercedes-Benz“ priklauso E.Bžeskui. „Jau seniai aš jam sumokėjau pinigus, automobilis yra mano, tik dokumentų nebuvome pabaigę tvarkyti“, – paaiškino dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius