Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune dingo dar viena mergina (nuotraukos)

Laikinosios sostinės policija šį savaitgalį pradėjo narplioti jau antrą jaunos merginos dingimo istoriją per dvi savaites.
Skirmantė Skirgailaitė
Skirmantė Skirgailaitė / Asmeninio archyvo nuotr.

Dar neradus sausio 13 dienos vakare nežinia kur prapuolusios Gabijos Boguševičiūtės pėdsakų, šį savaitgalį pranešta apie kitos jaunos kaunietės dingimą. Skelbiama, kad 21 metų Skirmantė Skirgailaitė ankstų šeštadienio rytą, maždaug 5 val., viena išėjo iš Rotušės aikštėje esančio klubo „Dejavu“. Pranešama, kad mergina buvo neblaivi, su savimi neturėjo nei mobiliojo telefono, nei dokumentų, nei pinigų.

Šviesių pusilgių plaukų, maždaug 173 cm ūgio labai liekna mergina vilkėjo tamsiai rudą paltą su gobtuvu ir šviesią suknelę, mūvėjo juodus ilgus batus. Skiriamasis merginos ženklas – duobutė prie dešinės akies besišypsant. Ką nors mačiusieji ar žinantieji prašomi skambinti telefonais: 112,  8 630 93061, 8 643 21834.

15min.lt primena, kad nei Kauno policijai, nei artimiesiems dar nepavyko rasti prieš daugiau nei dvi savaites dingusios G.Boguševičiūtės pėdsakų. Nors merginos ieškojo parasparnių pilotai, o skelbimai apie jos dingimą yra iškabinti visame mieste, paplitę po interneto platybes, 22 metų studentės likimą iki šiol gaubia paslaptis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius