Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune išaiškintas butas, kuris buvo paverstas pilstuko parduotuve

Policija Kovo 11–osios gatvės bute aptiko 178 litrus pilstuko. Vienas įtariamųjų įkalčius bandė išmesti per balkoną ir priešinosi bandančiai jį sustabdyti pareigūnei.
2014-04-07 22.06.55
Bute surastas pilstukas

Turėdami informacijos apie prekybą nelegaliu alkoholiu, dar pirmadienį nuvykę nurodytu adresu, A K. (gimusio 1958 m.) bute ir balkone pareigūnai rado 41 įvairios talpos plastikinių 5 ir 2 litrų talpos butelį su skaidriu skysčiu, turinčiu stiprų alkoholio kvapą. Pareigūnai suskaičiavo, kad iš viso bute įvairiose vietose buvo laikoma 178 l, kaip įtariama, pilstuko.

Be to, buto savininko pilnametis sūnus U.K. (gimęs 1985 m.) dar bandė sunaikinti nusikaltimo įkalčius – vaikinas išėjęs į balkoną pradėjo keistai elgtis: pasilenkęs kažką rankomis paėmė ir išmetė per balkono turėklus. Tai pastebėjusi pareigūnė nurodė tuoj pat nutraukti neteisėtus veiksmus, nes vyras tokiu būdu mėgino sunaikinti įkalčius, išmesdamas butelius per 4 aukšto balkoną.

U.K. pareigūnės reikalavimams nepakluso, o pastūmęs nubloškė pareigūnę į balkono atitvarą bei toliau bandė atsikratyti įkalčiais. 

Vaikinas pareigūnės reikalavimams nepakluso, o pastūmęs nubloškė pareigūnę į balkono atitvarą bei toliau bandė atsikratyti įkalčiais. Tačiau, nedelsiant į pagalbą atskubėję, kolegos vyro neteisėtus veiksmus nutraukė.

Kauno Dainavos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti, laikymą, gabenimą ar realizavimą bei dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Policija informuoja, kad kartais gyventojai net neįtaria, jog jų name ar laiptinėje galimai vykdoma nelegali veikla. Pareigūnai pataria atkreipti dėmesį į butus, kuriuose dažnai lankosi nepažįstami asmenys, tokie asmenys dažniausiai svečiuojasi trumpą – 5-10 min. laikotarpį.

Policija prašo pateikti informaciją apie neteisėtą prekyba alkoholiniais gėrimais, tabako gaminiais, benzinu ar dyzelinu internetu puslapyje www.beseselio.lt arba pranešti šiais pasitikėjimo (anoniminiais) telefonais: (8 37) 303 050, 303 060.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius