Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune naktį siautėjo padegėjai

Ketvirtadienio naktį Kaune siautėjo padegėjas. Kaune ir pakaunėje sudeginti du pastatai ir trys automobiliai.
Kaune naktį siautėjo padegėjas
Kaune naktį siautėjo padegėjas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pirmasis iškvietimas gesinti neaiškiomis aplinkybėmis užsidegusį pastatą gautas 1 valandą 33 minutės. Skambinusysis pranešė, kad žirgyne Marvelės gatvėje dega ūkinis pastatas. Gaisrą pastebėjo šalia esančio kito žirgyno darbuotojas, kuris iškvietė ugniagesius. 

Atvykę gelbėtojai išvydo atvira liepsna degantį Žirginio sporto klubui priklausantį medinį ūkinį pastatą. Pastatas kartu su jame buvusiais daiktais sudegė visiškai, o kartu pasiglemžė ir šalia paliktus du automobilius, kurių vienas priklausė į varžybas užsienyje išvykusiam treneriui, o kitas jo auklėtinei. Kartu su automobiliais sudegė ir priekaba skirta žirgams vežti.

VIDEO: Gaisras Marvelėje, žirgyne

Gaisravietėje sutiktas Žirginio sporto klubo darbuotojas pasakojo, kad pastate nebuvo elektros, todėl įtaria, kad tai galėjo būti padegimas. Pastatas ir jame buvę daiktai menkaverčiai, labiausiai gaila sudegusių automobilių ir priekabos. Tik vienas automobilis buvo draustas.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Kaune naktį siautėjo padegėjas
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Kaune naktį siautėjo padegėjas

Po valandos panašaus likimo sulaukė negyvenamas pastatas esantis už kelių

kilometrų nuo žirgyno. Padegtas ir iki pamatų sudegė vaizdingoje vietoje, šalia Nemuno, Ringaudų seniūnijoje, Panemunės gatvėje esantis negyvenamas namas. Apie šį gaisrą ugniagesius informavo žmogus iš kitos upės pusės pastebėjęs kylančius liepsnos liežuvius.

Dar už kilometro nuo pastarosios gaisravietės ugniagesiams teko spręsti naują galvosūkį – automobilio padegimą. Rastas visiškai sudegęs „Renault Espace“. Vietos gyventojai pasakojo, kad automobilis šalikelėje prastovėjo kone mėnesį, kol galiausiai kažkam užkliuvo ir buvo padegtas.

Kalbinti ugniagesiai pripažino, kad įvykiai gali būti susiję ir padegimus įvykdė tas pats asmuo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius