Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune pareigūnai demaskavo nelegalią degalinę

Patikrinę garažą Kaune, pareigūnai aptiko nelegalią degalinę. Rastos medžiagos konfiskuotos.
Nelegali degalinė
Nelegali degalinė / Kauno apskrities VPK nuotr.

Pareigūnai Kaune, V.Krėvės pr. 122A, patikrino šalia garažo stovėjusį automobilį, į kurio degalų baką buvo pilami degalai.

Patikrinimo metu A.F. nuomojame garaže rastos trys 1 tūkst. l talpos plastikinės talpyklos. Dvi talpos buvo dalinai pripildytos dyzelino. Talpos žarnomis buvo sujungtos su siurbliu ir degalų užpylimo kolonėle. A.F. degalų įsigijimo dokumentų nepateikė, dyzeliną laikė neturėdamas leidimo.

Kauno apskrities VPK praneša, kad dėl šio pažeidimo pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena. Minėtos plastikinės talpos su dyzelinu ir degalų užpylimo kolonėlė paimtos tyrimui.

Akcizais apmokestinamų prekių laikymas, gabenimas, naudojimas ar realizavimas pažeidžiant nustatytą tvarką, prekyba tokiomis prekėmis be banderolių ar kitų specialių ženklų arba su seno pavyzdžio banderolėmis, kai neteisėtai laikomų, gabenamų, naudotų ar realizuotų prekių vertė yra iki dviejų minimalių gyvenimo lygių (MGL), užtraukia baudą nuo 100 litų iki 300 litų su šių prekių konfiskavimu.

Kai neteisėtai laikomų, gabenamų, naudotų ar realizuotų prekių vertė yra nuo dviejų iki dešimties minimalių gyvenimo lygių (MGL), toks pažeidimas užtraukia baudą nuo 1 tūkst. litų iki 5 tūkst. litų su šių prekių konfiskavimu.

VIDEO: Kaune demaskuota nelegali dyzelino degalinė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius