Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune per mėnesį padegtas jau antras laidojimo paslaugų biuras. Prasidėjo negarbinga konkurencinė kova?

Šeštadienį, apie 24 val. Kaune, pro langą įmetus butelį su padegamuoju skysčiu, bandyta padegti Zanavykų gatvėje įsikūrusį laidojimo paslaugų biurą „Rekvildė“. Laimė, viskas baigėsi laimingai ir atvykusiems gaisrininkams jau nebuvo ką veikti, nes bekylantį gaisrą, 15min.lt žiniomis, iš karto užgesino netoliese buvę vaikinai.
Laidojimo paslaugų biuras „Rekvildė“ Kaune
Laidojimo paslaugų biuras „Rekvildė“ Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Primename, kad mažiau nei prieš mėnesį, vasario 17-osios naktį, panašus išpuolis buvo įvykdytas ir prieš A.Juozapavičiaus prospekte įsikūrusią laidojimo paslaugų įmonę „Rekviltė“. Tuomet apie 2 val. nakties užpuolikai, plyta išdaužę langą, į vidų įmetė du butelius su degiu skysčiu. Nors patirti nemaži nuostoliai, ir tąkart gaisrą pavyko greitai užgesinti.

„Rekviltės“ atstovai teigė neabejojantys, kad tai – konkurentų darbas. Neatmetama galimybė, kad tai – prasidedančios negarbingos konkurencinės kovos tarp šia pelninga veikla užsiimančių verslininkų. Atsimenama, kad panaši kova jau yra vykusi prieš daugelį metų Kaune.

„Net nežinau ką ir pasakyti. Nežinau, ar čia konkurentų darbas, ar ne. Atrodo, kad niekam nesu skolingas, niekam "neprisidirbęs". Dėl šio įvykio nuostolių didelių nepatyriau, tik langas išdaužytas. Gerai sugyvenu su aplinkinių namų gyventojais, todėl jie greitai sureagavo į situaciją ir padėjo užgesinti liepsną. Esu labai jiems dėkingas“, – 15min.lt sakė „Rekvildės“ savininkas Kęstutis Butkevičius.

Po šio įvykio jis ketina visą turtą kuo greičiau apdrausti. Draudikų paslaugomis pasinaudoti jis ketino jau po įvykio A.Juozapavičiaus gatvėje, tačiau nespėjo. Į policiją verslininkas neketina kreiptis.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Laidojimo paslaugų biuras Rekvildė
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Laidojimo paslaugų biuras „Rekvildė“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius