Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kaune plėšikai auksines grandinėles plėšia tiesiai nuo kaklo

Kauno Santakos ir Žaliakalnio policijos komisariatų pareigūnai ieško jaunuolių, kurie įžūliai apiplėšė du kauniečius – vyrą ir moterį. Abu jie neteko auksinių grandinėlių, kurias įvykio metu segėjo ant kaklo.
Auksinės grandinėlės
Auksinės grandinėlės / Egidijaus Jankausko/15min nuotr.

Trečiadienį apie 13.45 val. prie Baltų prospekto 49A namo du nenustatyti jaunuoliai pribėgo prie 1951 metais gimusio kauniečio N.P. ir nuplėšė nuo kaklo jo segėtą auksinę grandinėlę, sveriančią 25 gramus.

Tą pačią dieną 16.40 val. prie prekybos centro „Maxima“, Savanorių prospekte 375, nuo R.M., gimusios 1953 metais, kaklo nepažįstamas jaunuolis nuplėšė auksinę grandinėlę. Pagrobta grandinėlė buvo stambaus pynimo, svėrė apie 5 gramus, prie jos buvo auksinis pakabukas – boružėlės formos vabalas. Padaryta žala įvertinta 800 litų.

Nukentėjusioji papasakojo, kad grandinėlę nuplėšė maždaug 15–16 metų amžiaus, smulkaus kūno sudėjimo, tamsių pusilgių plaukų jaunuolis. Jo veidas buvo smulkus ir apvalus. Įvykio metu plėšikas buvo apsirengęs pilkos spalvos marškinėliais trumpomis rankovėmis, tamsios spalvos šortais, avėjo vasarinėmis tamsios spalvos basutėmis su dirželiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius