-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune sulaikyti apvogę garažą vagys

Du įtariamieji sulaikyti su įkalčiais - pas juos rasta 20 tūkst litų vertės motociklas, apšiltinimo medžiaga ir kiti daiktai, kurie pavogti iš remontuojamo namo garažo.
pavogtas motociklas Kaune
Untitled-1 / Kauno VPK

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnai, realizuodami turimą žvalgybinę informaciją,  Kaune sulaikė du anksčiau ne kartą teistus, niekur nedirbančius piliečius I. Č. (gimusį 1994), teistą 3 kartus, ir Š. K. (gimusį 1992 m.), teistą 4 kartus, kurie įtariami 20 000 Lt vertės motociklo „Honda CBR 1000RR“ (2009 m. laidos), statybinės apšiltinimo vatos „Paroc“ ir kitų daiktų, iš remontuojamo namo garažo, vagyste.

VIDEO: Kriminalistai sulaikė du anksčiau teistus įtariamuosius su įkalčiais

Abu įtariamieji yra ne kartą sulaikyti kartu įtariant įvairiais nusikaltimais, taip pat abu yra nuteisti, atatinkamai 2 metų ir 1,5 metų laisvės atėmimo bausmėmis, jas atidedant.

Tyrimo metu pas įtariamąjį Š. K. rastas pavogtas motociklas, pas įtariamąjį I. Č. nedidelė dalis pavogtos apšiltinimo vatos. Tyrimas tęsiamas. Kriminalistai turi duomenų ir apie daugiau nusikaltimų, kuriuos minėti įtariamieji galėjo įvykdyti Vilijampolės mikrorajone.

Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros tyrimą kontroliuojantis prokuroras kreipsis į Kauno apylinkės teismą su prašymu dėl kardomosios priemonės – suėmimo paskyrimo abiem įtariamiesiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius