Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 27 /15:36

Kauniečio namus pasiekęs vokas su milteliais ant kojų sukėlė visas specialiąsias tarnybas

Visos Kauno specialiosios tarnybos buvo sukeltos ant kojų antradienį po vidurdienio miesto gyventojui savo pašto dėžutėje radus voką su neaiškios kilmės milteliais. Neatmetama, kad voke gali būti narkotikai.
J.I.Kraševskio gatvė Kaune
Stop juosta / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pranešimą apie incidentą J.I.Kraševskio g. Kauno specialiosios tarnybos gavo apie 12.47 val. Kaunietis pareigūnams pranešė, kad atėjęs patikrinti pašto dėžutės, joje rado voką. Voke buvo plastikinis maišelis su neaiškios kilmės milteliais.

Gavėjas naujienų portalui 15min.lt sakė, kad  laiškas buvo siųstas jo adresu, tačiau nurodytas kitas gavėjas, kurio jis nepažįsta. 

Į įvykio vietą atskubėjo policijos pareigūnai, ugniagesiai gelbėtojai, civilinės saugos specialistai, laukiama „Aro“.

Pareigūnai neatmeta, kad maišelyje gali būti ir narkotinės medžiagos.

PAPILDYTA 15.36 val.: 15min.lt duomenimis, įtartinas vokas buvo atsiųstas iš Anglijos, ant jo buvo užrašytas atgalinis adresas ir nurodytas siuntėjos vardas ir pavardė. Gavėju nurodytas užrašytu adresu niekada negyvenęs vyras.

J.I.Kraševskio gatvės namo savininko sūnus Aurimantas, radęs voką pašto dėžutėje, pasakojo nusprendęs atplėšti jį ir pažiūrėti, kas yra viduje. Jis nustebo ištraukęs nedidelį plastikinį užsegamą maišelį, kurio viduje buvo matomi balti milteliai. Ant maišelio buvo užrašyta formulė „5-MeO-DiPT“.

Vaikinas interneto enciklopedijoje „Wikipedia“ sužinojo, kad ši formulė reiškia narkotinę medžiagą. Tuomet apie radinį nusprendė pranešti specialiosioms tarnyboms. Kodėl būtent jo adresu atsiųstas vokas, laisvai samdomas darbuotojas negalėjo atsakyti – su niekuo nesipyksta, niekam neskolingas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius