Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauniečio skundas: 200 suklastotų eurų davė lažybų punkte

Policijos departamentas pirmadienį praneša apie penkis kriminalinius įvykius sostinėje, Kaune bei Kuodaičiuose, susijusius su euro įvedimu. Į Žaliakalnio nuovados pareigūnus sekmadienį kreipėsi kaunietis, kuris tikino stambią netikrų eurų kupiūrą gavęs iš vieno lažybų punkto kasininkės.
200 eurų banknotas
200 eurų banknotas

Vasario 8 d. 10 val. Vilniuje, Ukmergės g., prekybos centre, 68-erių metų vyras, atsiskaitydamas už prekes, pateikė galimai padirbtą 20 eurų vertės kupiūrą.

Vasario 8 d. 16 val. 5 min. Vilniuje, Architektų g., 28-erių metų moteris, atsiskaitydama už prekes, pateikė galimai padirbtą arba nusidėvėjusią 50 eurų vertės kupiūrą. Kupiūra paimta tirti.

Vasario 8 d. apie 18 val. Vilniuje, Parko g., parduotuvėje, 42-ejų metų moteris, atsiskaitydama už prekes, pateikė galimai padirbtą 50 eurų vertės kupiūrą.

Vasario 8 d. apie 18 val. Šilalės r., Kuodaičių k., užeigoje, nepažįstamas vyriškis, atsiskaitydamas už prekes, pateikė galimai padirbtą 10 eurų vertės kupiūrą.

Vasario 8 d. į Kauno apskr. VPK Kauno m. Žaliakalnio PK kreipėsi 35-erių metų vyras, kuris pranešė, kad sausio 31 d. apie 10 val. Kaune, P.Lukšio g., lažybų punkte, atliekant statymus už varžybas, iš kasininkės gavo galimai padirbtą 200 eurų vertės kupiūrą, kurią pristatė į komisariatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius