-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaunietis šaukiasi pagalbos: „Padėkite surasti šį vyrą – jis apvogė mano mamą“

Vasario 4 dieną, 17.30 valandą, į Kauno A.Mickevičiaus gatvėje esančią kavinę „4 metų laikai“ užėjo vyriškis. Nužingsniavęs tiesiai prie baro, jis pagriebė maitinimo įstaigos darbuotojai priklausantį mobilųjį telefoną ir pasišalino. „Mano mama dirba šioje kavinėje. Tai yra jos telefonas. Prašau, padėkite pričiupti vagį“, – su viltimi kreipėsi kaunietis Albertas.

Jo teigimu, vyresnio amžiaus, kepurę dėvintis vyras pirmiausia apsilankė tarnybinėse patalpose. Pažiūrėjęs pro langelį jis įsitikino, jog kavinė tuo metu yra tuščia, ir, tyliai įsliūkinęs pro paradines duris, nuskubėjo tiesiai prie baro. Radęs kitoje baro pusėje išmanųjį telefoną „Samsung Galaxy Grand Prime“, jis jį pasisavino ir išbėgo lauk.

Karolinos Stažytės nuotr./Kavinė „4 metų laikai“ Kaune
Karolinos Stažytės nuotr./Kavinė „4 metų laikai“ Kaune

„Mano mama kavinėje dirba barmene. Salė tuo metu buvo tuščia, nes ji buvo nuėjusi į virtuvę pateikti užsakymo. Deja, pastebėjusi sprunkantį plėšiką, ji nebespėjo jo pasivyti“, – tikino Albertas.

Anot vyro, tai jau antras kartas šią savaitę, kai plėšikai kėsinasi į jo mamos mobilųjį telefoną.

„Praėjusį sekmadienį ją užpuolė troleibuse. Jaunuolis bandė išplėšti iš rankų telefoną. Mama nepasimetė ir spyrė užpuolikui. Šis prarado viltį pralobti ir spruko lauk iš viešojo transporto. Kaip bebūtų keista, troleibuse buvo ir kitų keleivių, net ir tvirtų vyrų, tačiau šie viską stebėjo abejingai. Jie nesureagavo ir nepadėjo“, – piktinosi Albertas.

Tiek kavinės „4 metų laikai“ prieigose, tiek jos viduje yra įrengtos vaizdo stebėjimo kameros. Vaizdo medžiaga, kurioje užfiksuota telefono vagystė, apvogtos moters sūnus pasidalijo ir su 15min.

„Prašau, padėkite pričiupti vagį. Policijai apie šį įvykį pranešėme“, – patikino Albertas.

Kauno apskrities VPK patvirtino, jog toks pranešimas apie vagystę gautas. Jo policija sulaukė vasario 4 dieną, 17.41 valandą. Pranešta apie tai, kad vyras su kepure kavinėje „4 metų laikai“ nuo baro pavogė mobilųjį telefoną ir pabėgo. Nuostolis – 200 eurų. Pranešėja – kavinės darbuotoja.

VIDEO: Ieškomas galimai telefoną Kauno kavinėje pavogęs vyras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius