Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno filharmonijoje buvo kilęs nedidelis gaisras

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiai gesino 17 gaisrų ir likvidavo 12 kitų incidentų. Žmonių aukų išvengta.
Gesinant gaisrą, ugniagesių pagalbos neprireikė.
Gaisras / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Pirmadienį ryte Utenoje, J.Basanavičiaus gatvėje, gaisras kilo A.B. nuomojamame pastate. Čia antrame aukšte dėl krosnių ir dūmtraukių įrengimo bei eksploatavimo taisyklių pažeidimų užsidegė apdailos plokštės, kuriomis buvo apkaltas  dūmtraukis. Per gaisrą apdegė šios plokštės, aprūko patalpa.

Taip pat pirmadienį anksti ryte Vilniuje, Pilies gatvėje, gaisras kilo čia esančiame V.J. bute. Išdegė ir buvo išardyta medinė perdanga, aprūko kambarys.

Kaune, Sapiegos gatvėje, popiet gaisras kilo Kauno filharmonijoje. Šio pastato rūsyje įrengtoje skydinėje sudegė elektros skaitiklis. Gaisrą dar iki atvykstant ugniagesiams likvidavo patys filharmonijos darbuotojai. Įvykis tiriamas.

Vakare Šiaulių rajono Riškaičių kaime užsiliepsnojo J.K. daržinė. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, pastato stogas jau degė atvira liepsna. Nudegė daržinės stogas, išdegė sienos, sudegė viduje buvęs savadarbis traktorius. Gaisro priežastys tiriamos

Antradienio naktį Kauno rajono Gaižėnų kaime užsidegė A.Š. ūkinis pastatas. Kai ugniagesiai atskubėjo į įvykio vietą, medinis pastatas jau skendėjo liepsnose. Ugnis sunaikino pastatą ir namų ūkio reikmenis. Gaisro aplinkybės taip pat aiškinamos.

Vilniaus rajono ugniagesiai iš Pakonių kaime esančio vandens tvenkinio ištraukė nuskendusios 49 metų moters kūną, o Kauno gelbėtojai Neries upėje nerado įtariamo skenduolio. Jo paieškos bus pratęstos antradienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius