Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno policija atkūrė avarijos greitkelyje scenarijų: kaip sužalota „Mazda“ vairuotoja ir 3 vaikai

Pirmadienio pavakarę Kauno rajone ties Sitkūnais grįžtančiųjų iš pajūrio srautas buvo blokuotas, kai magistralėje į didelę avariją pateko iškart 4 automobiliai. Antradienį pareigūnai pateikia išsamesnę informaciją apie šio eismo įvykio eigą ir padarinius.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Įvykio liudininko Aurimo B. nuotr.

Liepos 6 d. apie 18 val. 15 min. Kauno r., kelio Klaipėda–Kaunas–Vilnius 198-ame km, dėl susidariusios automobilių grūsties į stabdomą automobilį „Toyota Corolla“, kurį vairavo 40-metis vyras, atsitrenkė ta pačia kryptimi važiavęs automobilis „Ford Focus“, kurį vairavo 25-erių metų moteris. Nuo smūgio automobilis „Toyota Corolla“ atsitrenkė į ta pačia kryptimi priekyje važiavusį automobilį „Toyota Camry“, kurį vairavo 44-erių metų vyras.

Ta pačia kryptimi paskui automobilį „Ford Focus“ važiavo automobilis „Mazda 6“, kurį vairavo 35-erių metų moteris, kuris atsitrenkė į priekyje važiavusį ir stabdžiusį automobilį „Ford Focus“, kuris nuo smūgio dar kartą trenkėsi į priekyje važiavusį automobilį „Toyota Corolla“, o šis dar kartą trenkėsi į priekyje buvusį automobilį „Toyota Camry“.

Eismo įvykio metu apgadinti keturi automobiliai ir sužaloti automobilio „Mazda 6“ vairuotoja (politrauma) bei kartu važiavę du 16-mečiai paaugliai (vienam nustatytas blauzdos nubrozdinimas, kitam – politrauma), kurie gydomi ambulatoriškai, ir 6-erių metų mergaitė (žastikaulio lūžis), kuri paguldyta į ligoninę.

Tyrimas tęsiamas, antradienį informuoja Kauno apskrities VPK atstovai. Masinės avarijos greitkelyje prie Kauno padariniai – įvykio liudininko Aurimo B. nuotraukose.

Įvykio liudininko Aurimo B. nuotr./Įvykio vietoje
Įvykio liudininko Aurimo B. nuotr./Įvykio vietoje
Įvykio liudininko Aurimo B. nuotr./Įvykio vietoje
Įvykio liudininko Aurimo B. nuotr./Įvykio vietoje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius