Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno policija garaže aptiko didelį kiekį kontrabandinio dyzelino

Antradienio naktį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai, vykdydami tikslines priemones, nukreiptas prieš neteisėtą disponavimą akcizinėmis prekėmis, Kauno rajone, Domeikavoje esančiuose garažų masyvuose, sulaikė pil. P.G., gim. 1979 m., kuris garaže neteisėtai laikė apie 1 200 litrų dyzelino.
Kauno rajone garaže rastas dyzelinas.
Kauno rajone garaže rastas dyzelinas. / Kauno apskrities VPK nuotr.

Šalia garažo sulaikytas sunkiasvorio vilkiko vairuotojas Rusijos pilietis. Įtariama, kad jis atvežė parduoti kurą. Pil. P.G. surašytas Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų protokolas dėl akcizais apmokestinamų prekių laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo, pažeidžiant nustatytą tvarką.

Už šį teisės pažeidimą, numatyta bauda nuo penkių tūkstančių iki dešimties tūkstančių litų su šių prekių konfiskavimu ir gabenimo priemonės, kuria šios prekės buvo neteisėtai gabenamos, konfiskavimu arba be jos konfiskavimo.

Šis atvejis – ne pirmasis, kai Rusijos ir Baltarusijos piliečiai kreipiasi į policiją, pranešdami, kad degalus iš vilkikų neva pavogė nežinomi asmenys, tačiau, policijos pareigūnams ištyrus įvykio aplinkybes, paaiškėjo, kad degalai buvo neteisėtai realizuoti Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius