Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno policija sulaikė 30 vogtų prabangių dviračių gabenusį vyrą

Vasario 10 dienos rytą kelyje Kaunas–Žeimiai, ties posūkiu link Jonavos, Kauno policininkai atsitiktinai sustabdė 30 prabangių dviračių gabenusį autobusiuką. Paaiškėjo, kad jie – vogti. Siūlydamas 2 000 eurų kyšį, 33-jų metų vairuotojas pareigūnų prašė jų „nematyti“.
Vogti prabangūs dviračiai
Vogti prabangūs dviračiai / Kauno apskrities VPK nuotr.

Kauno apskrities VPK informuoja, jog vasario 10 dieną apie 10.10 valandą kelyje Kaunas–Žeimiai, ties posūkiu link Jonavos, Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės pareigūnai sustabdė automobilį „VW LT 35“, kurį vairavo 33-jų metų kaunietis. Pareigūnams paprašius parodyti, kas vežama transporto priemonėje, bagažo skyriuje buvo rasta apie 30 įvairių modelių ir markių dviračių su vokiškomis etiketėmis.

Vieno dviračio vertė svyruoja nuo 2 500 eurų iki 5 000 eurų.

Vairuotojas negalėjo pateikti šių dviračių įsigijimo dokumentų. Pareigūnams toliau bendraujant su vyru šis nurodė, kad dviračiai yra vogti, tačiau, kas vogė, jis nežinąs.

Patruliams vyrą vedant į tarnybinį automobilį, pastarasis už tai, kad niekam nebūtų pranešta apie rastus vogtus dviračius, pasiūlė 2 000 eurų sumą. Vyras buvo įspėtas apie baudžiamąją atsakomybę už pareigūno papirkimą, tačiau jis ir toliau siūlė „susitarti“. Kaunietis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Kauno apskrities VPK pradėti tyrimai dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo ir dėl papirkimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius