Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kauno policija sureagavo į 15min.lt skaitytojo atsiųstą Naglio Puteikio reklaminio automobilio nuotrauką

Po skaitytojo Eriko atsiųstos ir 15min.lt publikuotos nuotraukos, kurioje kandidatą į prezidentus Naglį Puteikį reklamavęs automobilis užfiksuotas stovintis Laisvės alėjoje pėsčiųjų perėjoje, policija pradėjo tyrimą.
Naglis Puteikis ir jo reklaminis automobilis, pažeidžiantis KET
Naglis Puteikis ir jo reklaminis automobilis, pažeidžiantis KET / Skaitytojo Eriko nuotr.

Kaip 15min.lt pranešė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovas Kęsutis Kasciukevičius, dėl šio kelių eismo taisyklių pažeidimo Kauno apskrities VPK Kelių policijos valdyba pradėjo tyrimą dėl kelio ženklo nepaisymo. „Policija neabejinga gyventojų pranešimams apie eismo taisyklių pažeidimus, šiuo atveju pradėtas tyrimas dėl kelio ženklo nepaisymo“, – sakė jis.

Skaitytojas Erikas pažeidusį taisykles automobilį nufotografavo penktadienį. „N.Puteikio agitatoriai sustojo Kauno Laisvės alėjos viduryje ant pėsčiųjų perėjos (jei tiksliau, prieš ją). Vairuotojas persėdo ant galinės sėdynės ir pradėjo per mikrofoną agituoti. Žodžiu, akivaizdžiai pažeidinėjamos kelių eismo taisyklės. Ir tai jau antras pažeidimas Kaune per dvi dienas. Tai kokia būtų valstybė, valdoma tokio prezidento?“, – rašė skaitytojas.

Redakcija taip pat publikavo skaitytojo Svajūno Papečkio nuotrauką, kurioje tas pats automobilis stovi neįgaliųjų automobilių statymo vietoje.

Už kelio ženklo nepaisymą, stovėjimą neleistinose vietose gresia bauda nuo 100 iki 300 litų.

Informaciją apie pažeidėjus ar nufilmuotas avarijas siųskite fotopolicija@15min.lt, įkraukite skaitytojų naujienų portale ikrauk.lt arba „Fotopolicijos“ paskyroje tinkle „Facebook“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius