Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno rajone dėl sukčiavimo sulaikytas septyniolikmetis

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai operatyviai sulaikė telefoninį sukčių, kuris apgaulės būdu siekė išvilioti 12 tūkst. litų.
Antrankiai
Antrankiai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Areštinė

Kaip rašoma Kauno rajono policijos pranešime, antradienį, apie 19.20 val., policijai pranešta, kad piliečiui gyvenančiam Kauno r., Samylų seniūnijoje, į laidinį telefono aparatą paskambinęs vyriškis, prisistatė pareigūnu ir pranešė, kad jo sūnus sužalojo moterį ir kaltinimams panaikinti reikia sumokėti 12 tūkst. litų. Atvykęs nepažįstamas asmuo į namus, apgaulės būdu, išviliojo 3 tūkst. litų.

Tą pačią dieną, vos po kelių valandų, pareigūnai sulaikė šiuo nusikaltimu įtariamą nepilnametį (17 m.), kuris uždarytas į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę. Įtariamasis sulaikytas 48 val. Nepilnametis policijai nėra žinomas asmuo. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos komisariate (toliau – Kauno apskr. VPK Kauno r. PK) pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo (LR BK 182 str. 1 d.).

Už minėtą nusikaltimą yra baudžiama viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius