Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno rajone policijos pareigūnai per avariją apdaužė dvyliktoko automobilį (nuotraukos)

Penktadienio rytas nesėkmingas buvo Kauno rajono Neveronių mokyklos direktoriui, tos pačios mokyklos dvyliktokui ir po mokyklos kiemą besisukiojusiems policijos pareigūnams. Visų pirma į avariją pateko mokyklos direktorius, o po kelių valandų policijos automobilis atsitrenkė į dvyliktoko mašiną.
Avarija Neveronių vidurinės mokyklos kieme
Avarija Neveronių vidurinės mokyklos kieme / Neveroniuaidas.lt nuotr.

Kaip informuoja portalas Neveroniuaidas.lt, apie 8.30 val. Neveronyse, Daržų g. ir Krašto g. sankryžoje Neveronių vidurinės mokyklos direktoriaus automobilis susidūrė su kita mašina. Pasak paties direktoriaus, nelaimė įvyko dėl slidaus kelio. Automobilis slydo ledu ir atsitrenkė į kitą mašiną.

Žmonės per incidentą nenukentėjo, automobiliai sudaužyti nelabai smarkiai. Avarijos dalyviai užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Po kelių valandų, apie 10.55 val. Neveronių vidurinės mokyklos kieme į avariją pateko tarnybinį automobilį vairavęs Karmėlavos policijos nuovados viršininkas. Pareigūnas atbulomis vairuodamas automobilį Mitsubishi atsitrenkė į automobilį Audi.

Neveroniuaidas.lt praneša, kad automobiliu Audi į pamokas buvo atvažiavęs Neveronių vidurinės mokyklos dvyliktokas.

Tuo metu, kai įvyko avarija, tarnybiniame policijos automobilyje sėdėjo keturi pareigūnai. Jie buvo atvykę į mokyklą moksleiviams įteikti jaunųjų policijos rėmėjų pažymėjimų.

Avariją mokyklos kieme įformino kelių policijos pareigūnai. Žmonės ir per šią avariją nenukentėjo, automobiliai apgadinti nežymiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius