Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno rajone rastas pradėjęs irti lavonas, nužudymu įtariamas vyras sulaikytas

Kauno rajono policija praneša, kad trečiadienį, apie 13 val., Babtų seniūnijos, Vosiškių kaime, prie ūkinio pastato, žemėje rastas, kaip įtariama, nužudyto vyro A.L. (gimusio 1956 m.) lavonas. Kūnas buvo pradėjęs irti. Tačiau jo asmenybę pavyko nustatyti.
Vilniaus policija neturi kur vežti lavonų.
Kauno rajone rastas žemėje užkastas, kaip įtariama, nužudytas vyras / Photos.com
Temos: 1 Lavonas

Policijos duomenimis, vyro kūnas buvo užkastas maždaug 1 metro gylyje.  Pirminė ekspertų apžiūra parodė, kad jis buvo nužudytas. Tačiau tiksli mirties priežastis paaiškės po skrodimo. Duomenų, kaip auka buvo surasta, pareigūnai neteikia. Tačiau, kur tiksliai nužudytasis gali būti užkastas, policija žinojo iš anksto ir atvyko į tiksliai nurodytą vietą.

Tą pačią dieną sulaikytas šiuo nusikaltimu įtariamas S.Ž. (gimęs 1973 m.), kuris uždarytas į Kauno policijos areštinę. Pareigūnų teigimu, įtariamasis praeityje buvo penkis kartus teistas už vagystes ir plėšimus.

Tiek nužudytasis, tiek suimtasis – vietos gyventojai. Negalutiniais duomenimis, abu jie buvo gerai pažįstami. Nelaimės aplinkybes aiškinasi Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai.

Trečiadienį pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo, už ką baudžiama laisvės atėmimu nuo septynerių iki penkiolikos metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius