-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kauno rajone sulaikytas prieš artimuosius smurtavęs vyras

Ketvirtadienio naktį Kauno rajone, Domeikavos seniūnijoje policijos pareigūnai sulaikė neblaivų vyrą, kuris smurtavo prieš savo artimuosius. Jis apstumdė ir nesunkiai sužalojo kartu gyvenusius žmones.
Smurtas šeimoje
Smurtas šeimoje / BFL nuotr.

Kauno rajone gyvenanti moteris gruodžio 15 dieną, 23.18 val.telefonu pranešė, kad Domeikavos seniūnijoje vyksta konfliktas, kurio metu smurtauja neblaivus vyras. Atvykę pareigūnai dėl smurto artimoje aplinkoje sulaikė 40 metų vyrą, gyvenantį tuo pačiu adresu.

Policijos pareigūnai apklausę 36 metų liudytoją, gyvenančią tuo pačiu adresu, nustatytė, kad ketvirtadienio vakarą, apie 22 val. jos sugyventinis būdamas neblaivus, iškeikė necenzūriniais žodžiais savo 67 metų tėvą, apstumdė jį, bandė suduoti kumsčiais.

Bandant išskirti konfliktuojančius vyrus, moteriai nežymiai buvo sužalotas dėšinės kojos kelias. Smurtavęs vyras taip pat nežymiai sužalojo sveikatą savo 69 metų motinai. Įvykio vietoje nukentėjusieji atsisakė medicinos darbuotojų pagalbos ir apžiūros. Išorinių nukentėjusiųjų sužalojimo požymių nebuvo nepastebėta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius