Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno Santakos parke vidury dienos seksu užsiėmusia porele susidomėjo policija

Lietuvą įkaitinę vasariški karščiai į miesto viešąsias erdves sutraukia ne tik saulės vonių mėgėjus, bet ir ekstremalių potyrių ieškančias poreles. Pareigūnai primena, jog Lietuvoje draudžiama mylėtis viešoje vietoje. Už tai gresia administracinė atsakomybė.
Santakoje besimylinti porelė
Santakoje besimylinti porelė / Kadras iš skaitytojo nufilmuotos medžiagos

Tačiau kai kuriems baudos, regis, nė motais. Portalą pasiekė vieno skaitytojo nufilmuota vaizdo medžiaga, kurioje matyti, kaip jauna porelė savo aistras tenkina Kaune, Santakos parke. Kaip nurodo vaizdelį nufilmavęs vaikinas, viešą meilės aktą jis su draugais pastebėjo sekmadienį dieną. Aistros apimta porelė nekreipė dėmesio į tai, jog mylisi atviroje vietoje, kuri matoma ne tik nuo Santakos parko pusės, bet ir kitapus Nemuno upės esančios gatvės.

Santakos parke viešąją tvarką pažeidusia porele susidomėjo policija. Pasak Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo poskyrio pareigūno Antano Stankevičiaus, panašių incidentų nėra daug.

„Paprastai iki mūsų tokie pranešimai net neateina – užtenka patrulių griežto įspėjimo, kad daromas pažeidimas. Šiemet tokių pažeidimų nebuvo užfiksuota. 2009 metais, pamenu, buvo aptikta viena porelė Nemuno saloje. Apie jos reportažas buvo ir televizijos laidoje „Farai“, – sakė pareigūnas.

Mylėjimąsis viešoje vietoje Lietuvoje laikomas nedideliu chuliganizmu. Už tai administracinių teisės pažeidimų kodeksas numato baudą nuo 100 iki 300 litų arba administracinį areštą iki 30 parų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius