Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kazimieravo kaime vyrai santykius aiškinosi pagaliais ir šūviais

Rugsėjo 19 dieną apie 19 val. 30 min. Vilniaus rajono Kazimieravo kaime, autobusų sustojimo aikštelėje, trys asmenys mediniais pagaliais ir iš nenustatyto ginklo sužalojo 34-erių vyrą, kuris dėl galvos sumušimo gydomas ambulatoriškai. Taip pat – 29-erių vyrą, kuris dėl šautinių žaizdų kojoje gydomas ambulatoriškai ir 34 metų vyrą, kuris dėl šautinių žaizdų rankoje bei kojoje paguldytas į ligoninę.
Avarijos vietoje
Policija / Tomo Markelevičiaus nuotr.

​Incidentas įvyko penktadienio vakarą apie 19 valandą. Trys asmenys su lazdomis ir pistoletu, įtariama, užtaisytu šratais, sužalojo kelis neblaivius vyrus.

Policija sulaikė 31-erių A.S., kurio kraujyje tuo metu buvo 1,32 prom. alkoholio. Jo kojoje – taip pat šautinė žaizda.

Medikai nustatė, kad be sulaikytojo yra sužaloti dar trys žmonės. Ginčo metu mediniais pagaliais ir iš nenustatyto ginklo sužalotas 34-erių  vyras, kuris dėl galvos sumušimo gydomas ambulatoriškai. Taip pat – 29-erių vyras, kuris dėl šautinių žaizdų kojoje gydomas ambulatoriškai ir 34 metų vyras, kuris dėl šautinių žaizdų rankoje bei kojoje paguldytas į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius