Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaziuko mugėje Vilniuje siautė vagys

Vilniaus policija praneša, kad vykstant Kaziuko mugei užregistruoti keli pranešimai dėl mugės teritorijoje padarytų nusikalstamų veikų.
Kaziuko mugės akimirkos
Kaziuko mugės akimirkos / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip informuoja Vilniaus policija, penktadienį, apie 12.48 val. moteris pranešė mugėje buvosi apvogta.

Apie 15.29 val. policijos patruliai sulaikė 1980 m. gimusį M.G., įtariamą narkotinių medžiagų vartojimu.

Apie 16.26 val. vyriškis pranešė, kad mugėje jį sumušė prekybininkas. O apie 16.38 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai sulaikė Ž.Š. ir J.G., įtariamus mobiliojo telefono vagyste iš R.N.

Šeštadienį apie 0.02 val. sulaikyti A.M. (gim. 1986 m.) ir J.B. (gim. 1990 m.), bandę nugriauti prekybai skirtą palapinę.

Kauno miesto Santakos policijos komisariate gautas 1958 m. gimusios V.P. pareiškimas, kad išvakarėse Vilniuje per Kaziuko mugę iš jos rankinės buvo pavogta piniginė su pinigais ir dokumentais (turtinė žala – 500 Lt).

Apie dar du panašius atvejus pranešta kovo šeštąją sostinėje – 12 val. Gedimino pr. iš moters rankinuko pavogta piniginė su pinigais ir dokumentais. Apie 14.30 val. Didžiojoje gatvėje iš vyriškio kišenės pavogta piniginė su pinigais ir dokumentais. O apie 11.15 val. Vilniaus apskrities VPK pareigūnai, įtardami Vilniuje, Gedimino prospekte, padaryta mobiliojo telefono vagyste, sulaikė 1959 m. gimusią Z.J.

Paskutinis pranešimas apie Kaziuko mugėje padarytą nusikalstamą veiką gautas sekmadienį. Nuo 17 val. iki 17.30 val. Vilniuje, Rotušės aikštėje, iš prekiautojos neaiškiomis aplinkybėmis pavogta rankinė su daiktais ir dokumentais. Padaryta 10 530 Lt turtinė žala.

Sekmadienį apie 4.10 val. Vilniaus apskrities VPK Patrulių rinktinės pareigūnai sulaikė J.Ž. (gim. 1989 m.) ir L.T. (gim. 1986 m.), kurie aerozoliniais dažais piešė ant Gedimino prospekto 27-ojo pastato sienų.

Apie 5.45 val. ties Gedimino pr. 13 policijos patruliai sulaikė du Ispanijos Karalystės piliečius, kurie nešėsi dvi nuo pastatų nuplėštas lenteles su gatvių (Universiteto g. ir S. Daukanto g.) pavadinimais. B.R.G. (gim. 1984 m.) ir S.J.C. (gim. 1983 m.), išvydę pareigūnus, išmetė lenteles ir nesėkmingai bandė bėgti.

šeštadienį 23.40 val. policijos patrulis V.M. ir patrulė N.S. Vilniuje, Šeimyniškių g. bandė išskirti dvi besimušančias moteris – O.P. (gim. 1980 m.) ir M.L. (gim. 1989 m.). Tuo metu prie pareigūno pribėgo M.P. (gim. 1985 m.) ir smogė į V.M. krūtinę. Vėliau, sulaikomas, M.P. priešinosi, todėl prieš jį buvo panaudotos ašarinės dujos ir kovinių imtynių veiksmai.

M.P. surakinus antrankiais ir jį vedant į policijos tarnybinį automobilį, pareigūnams pastojo kelią ir juos stumdė A.L. (gim. 1985 m.).

Už trukdymą atlikti tarnybines pareigas prieš A.L. panaudoti kovinių imtynių veiksmai, jis sulaikytas. Muštynių vietoje rastas sumuštas V.A. (gim. 1976 m.). Jis išvežtas suteikti pagalbą VGPU ligoninėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius