-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kėdainių policija nustebusi: per reidą pirmadienio rytą visi patikrinti vairuotojai buvo daugmaž blaivūs

Ankstyvą pirmadienio rytą Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai Kėdainių mieste, Kauno gatvėje, stabdė transporto priemones ir tikrino vairuotojų blaivumą. Teigiama, kad reido rezultatai pareigūnus maloniai nustebino.
Reido akimirka
Reido akimirka / Kauno apskrities policijos nuotr.

Pareigūnai patikrino 135 transporto priemones vairavusius asmenis. Nustatyta, kad 3 vairuotojai buvo vartoję alkoholio, bet neviršijo leistinos normos. Vienas kėdainietis vairavo automobilį neturėdamas teisės vairuoti – vairuotojo pažymėjimo jis neteko, kai buvo sustabdytas neblaivus už vairo.

Policijos pareigūnai primena, kad dėl alkoholio poveikio sulėtėja žmogaus reakcija ir refleksai, todėl jis daug lėčiau reaguoja į kliūtį kelyje, nebegali priimti tinkamų sprendimų. Net ir nuo nedidelio alkoholio kiekio pablogėja vairavimo įgūdžiai, tad vairuotojai prašomi nerizikuoti savo ir kitų žmonių gyvybėmis. 

Kauno apskrities policija dar kartą įspėja vairuotojus nesėsti už automobilio vairo esant neblaiviems. Taip pat prašome neleisti vairuoti transporto priemonių asmenims, kurie yra neblaivūs. Pastebėję, kad transporto priemones vairuoja neblaivūs asmenys, visuomet apie tai informuokite policiją, bendruoju pagalbos telefonu 112, prašoma Kauno apskrities VPK atstovų pirmadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius