-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kėdainių r. policija vijosi BMW 205 km/val. greičiu: sprukęs vairuotojas džiaugėsi, kad neužsimušė

Balandžio 25 d. vakare Kėdainių r., kelyje Panevėžys–Aristava–Sitkūnai 54 km, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos pareigūnai stabdė transporto priemones ir tikrino vairuotojų blaivumą. 
57233d5cc2ac3video_57233d59bb91b
Naktinių gaudynių akimirka

Apie 22.45 val. pareigūnai stabdė „BMW 530 D“ angliškais numeriais. Stabdoma transporto priemonė sustojo kiek toliau nuo stabdymo vietos, maždaug apie 30 m, o pareigūnui einant link jos, pasigirdo didinamos variklio apsukos ir, didindamas greitį, automobilis pradėjo sprukti.

VIDEO: Nuo pareigūnų daugiau nei 200 km/h greičiu sprukęs vairuotojas džiaugėsi, kad liko gyvas

Nors buvo tamsu ir automobilis važiavo dideliu greičiu, pareigūnai nepametė jo iš akių, toliau persekiojo. Sprukdamas automobilis pavojingai manevravo tarp kitų transporto priemonių, nerodė įspėjamų signalų, lenkė kitas transporto priemones, kur tai daryti draudžiama – kėlė pavojingas situacijas visiems eismo dalyviams, kurie buvo priversti trauktis į šalikeles.

Persekiojamo BMW automobilio greitis siekė 200-230 km/val. Ekipaže buvo ir dvi moterys. Policija įspėjo, kad panaudos ginklą.

Persekiojamo BMW automobilio greitis siekė 200–230 km/val.

Transporto priemonei įvažiavus į Kauno rajoną, prie BMW priartėjo pareigūnų ekipažas. Per garsiakalbį vairuotojas buvo įspėtas, kad, jei toliau nesustos, bus panaudotas šaunamasis ginklas. Vairuotojas visgi sustabdė vairuojamą transporto priemonę. Pribėgus pareigūnams paaiškėjo, kad vyras važiavo ne vienas, su juo ekipaže buvo ir dvi moterys (gimusios 1987 m.). Nuo Kėdainių rajono gyventojo (gimusio 1981 m.) sklido stiprus alkoholio kvapas. Patikrinimus jo blaivumą, alkotesteris parodė, kad vyras vairavo neblaivus. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,07 prom.

Vairuotojas neneigė savo padarytų pažeidimų. Jis pripažino nestojęs ir sprukęs, nes vairavo neblaivus. Taip pat jis sakė važiavęs pavojingai ir kad toks važiavimas galėjo pasibaigti tragedija, todėl džiaugiasi, kad neužsimušė.

Vairuotojas buvo nušalintas nuo vairavimo, jam surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas, automobilis išvežtas į saugojimo aikštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius