Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kėdainių rajono teismas svarstė, su kuo gyvens Drąsiaus Kedžio dukra

Pirmadienį Kėdainių rajono apylinkės teismas toliau nagrinėjo civilinę bylą dėl teisėjo Jono Furmanavičiaus ir kaunietės Violetos Naruševičienės nužudymu įtariamo Drąsiaus Kedžio mažametės dukros gyvenamosios vietos nustatymo. Nutartis pirmadienį nepriimta.
Akcijos akimirkos
Akcijos akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Į posėdį atvyko įstatyminė D.Kedžio dukros globėja, mergaitės teta teisėja Neringa Venckienė.

Susigrąžinti dukrą siekianti mergaitės motina, buvusi D.Kedžio sugyventinė Laimutė Stankūnaitė, teismo posėdyje nedalyvavo, jai atstovavo advokatė.

Teismo prieigose nešini plakatais stovėjo keli protestuotojai, D.Kedžio šalininkai, reikalaujantys, kad mergaitė nebūtų atiduota L.Stankūnaitei.

Teismo posėdis atidėtas iki ketvirtadienio, tada bus kviečiami liudininkai ir tik dar vėliau bus sprendžiama, su kuo gyvens D.Kedžio dukra.

Kauno apygardos teismo teisėja N.Venckienė tikino toliau sieksianti, kad velionio brolio dukrelė liktų gyventi su ja.

Aukščiausiasis teismas neseniai nusprendė perduoti Vilniaus miesto 2-ajam teismui iš naujo nagrinėti D.Kedžio dukrelės tvirkinimu kaltinto, paslaptingai žuvusio Andriaus Ūso bylą.

Kėdainių teismas dar prieš pusantrų metų nutarė perduoti vaiką motinai, bet dėl kilusių masinių protestų Garliavoje sprendimas buvo pakeistas, D.Kedžio dukra palikta globoti N.Venckienei.

Neseniai postų neteko aukšti Policijos departamento pareigūnai po to, kai paaiškėjo, kad liudininkas M.Ž. žudynių išvakarėse pranešė departamentui apie D.Kedžio planuojamus nusikaltimus, bet policijos vadai apie tai neinformavo prokurorų.

N.Venckienė įsitikinusi, kad netikėtai atsiradęs liudininkas yra pedofilų klano intrigos, siekiant atiduoti mergaitę biologinei motinai L.Stankūnaitei. D.Kedys, N.Venckienė ir jų artimieji įtarė, kad A.Ūsas, teisėjas J.Furmanavičius ir nenustatytas asmuo, vardu Aidas, tvirkino ir prievartavo D.Kedžio dukrą bei jos pusseserę, V.Naruševičienės dukrą.

Įtarimai mažametės tvirkinimu buvo pareikšti tik A.Ūsui, kuris mirė (nuskendo griovyje) praėjusių metų birželį.

Kedžiai L.Stankūnaitę ir jos seserį V.Naruševičienę  kaltino tuo, kad ji savo dukrą leido prievartauti iki šiol nenustatytiems pedofilams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius