-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kėdainių rajone nuskendo metukų vaikas

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovai apibendrino praėjusios paros rezultatus. Itin skaudi nelaimė įvyko Rūkų kaime, kur tėvas ir medikai ant kūdros kranto nesėkmingai kovojo dėl mažylio gyvybės.
Varlė
Tvenkinys / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Per praėjusią parą užregistruoti 33 gaisrai bei 37 gelbėjimo darbai, kuriuos atliko šalies ugniagesiai. Aukų gaisruose pavyko išvengti, tačiau gauti 2 pranešimai apie nuskendusius žmones, pažymima antradienį PAGD atstovų paviešintame pranešime.

Vakar popietę Kėdainiuose, iš Liepų alėjoje esančios kūdros, ugniagesiai gelbėtojai ištraukė kol kas nenustatytos tapatybės moters kūną ir perdavė jį policijos pareigūnams.

Pavakarę apie 18 val. ugniagesiai gavo pranešimą, jog Kėdainių rajone, Rūkų kaimo sodyboje esančioje kūdroje nuskendo vaikas. Ugniagesiams atskubėjus į nelaimės vietą, tėvas skenduolį iš vandens jau buvo ištraukęs, o atvykę medikai konstatavo vaiko mirtį. Šiemet vien tik ugniagesiai jau ištraukė net 103 nuskendusius žmones, iš jų 6 vaikus.

Vakar Vilniuje, Gabijos gatvės daugiabučio namo buto virtuvėje, pridegė gaminamas maistas, o kaip spėjama, dūmais apsinuodijusį 4-erių metų berniuką greitoji išvežė į ligoninę.

Praėjusią naktį apie 4 val. Anykščių rajone, Raguvėlės kaime, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Gaisro metu supleškėjo medinio pastato stogas, išdegė perdengimas, mansarda bei čia buvę baldai, aprūko ir vandeniu buvo sulietos pirmo aukšto patalpos bei čia buvęs turtas. Gaisro aplinkybės tiriamos.Šiemet vien tik ugniagesiai jau ištraukė net 103 nuskendusius žmones, iš jų 6 vaikus.

Apie 14 val. 45 min. Šakių rajone, Jotyškių kaime, užsidegė ūkinis pastatas, susidedantis iš mūrinės kiaulidės, tvarto ir medinės daržinės. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą sudegė daržinė, abiejų tvartų stogai, įgriuvo perdangos, sudegė pieno šaldytuvas, melžimo aparatai, apie 15 tonų šieno, 100 kv. m šiferio, 15 kub. m statybinės medienos. Laimė, pavyko išgelbėti 11 raguočių ir 47 kiaules. Deja, gelbėdama gyvulius, ranką susilaužė jų savininkė. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Vakar net 4 gaisrus sukėlė šalyje siautėję žaibai. Apie 15 val. 50 min. Kelmės rajone, Laugalio kaime, užsidegė individualus 2-jų aukštų gyvenamasis namas. Gaisro metu apdegė medinės stogo konstrukcijos, apie 10 kv. m stogo dangos, išsilydė dalis plastikinių dailylenčių, vandeniu buvo sulietas vienas kambarys.

Apie 16 val. Kretingos rajone, Salantų miestelyje, žaibas trenkė į parduotuvės Dariaus ir Girėno gatvėje stogą. Per gaisrą apsilydė 0,5 kv. m ruberoido, o liepsną greitai užgesino patys gyventojai.

Apie 18 val. 20 min. Šalčininkų rajone, Dudaičių kaime, užsidegė medinio gyvenamojo namo stogas. Ir šį beįsiplieskiantį gaisrą spėjo užgesinti gyventojai.

Dar vienas gyvenamasis namas nuo žaibo iškrovos apie 18 val. 55 min. užsiliepsnojo Molėtų rajone, Žvangučių I kaime. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė mansarda ir joje buvęs turtas, vandeniu sulietos patalpos. Šiemet nuo žaibo iškrovos jau kilo per 40 gaisrų.

Šiąnakt apie 1 val. 40 min. Kaune, Raudondvario plente esančios UAB „Kauno verslo grupė“ teritorijoje, užsiliepsnojo 2 lengvieji automobiliai. Per gaisrą nepataisomai sudegė automobilis BMW 750, apdegė automobilio „Subaru Legacy“ priekinė dalis. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius