Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kedžio sekėjų stovykloje – neakivaizdinis Venckienės moralas Stankūnaitei

Drąsiaus Kedžio sesuo teisėja dar sykį viešai sukritikavo brolio buvusią sugyventinę, kuri esą siekia turto, bet neina dirbti.
Akcijos dalyviai trečiadienį sulaukė svarbių viešnių
N.Venckienė trečiadienį Vilniuje buvo gerai nusiteikusi, bet apie brolio mergaitės motiną kalbėjo piktokai. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Trečiadienį sostinėje prie Generalinės prokuratūros badaujančius D.Kedžio sekėjus aplankiusi sesuo Neringa Venkienė negailėjo karčių žodžių Laimai Stankūnaitei.

Žurnalistų paklausta, kokie jos planai dėl vadinamųjų D.Kedžio turtų dalybų, velionio sesuo kalbėjo: „Aš dokumentus mergaitei sutvarkiau, manau, jai ir atiteks. O Stankūnaitei, būnant 25 metų amžiaus, jau reikėtų pagalvoti apie darbą.“

N.Venckienė pareiškė mananti, kad visi rimti darbai yra garbingi. „Jeigu ji negali kažkokio kvalifikuoto, tai gali dirbti arba valytoja, arba pardavėja. Toks darbas nėra žeminantis“, – svarstė D.Kedžio sesuo.

N.Venckienė dar pridūrė: „Jai tikrai nereikėtų prašyti valstybės paramos. Tegul eina ir dirba! Ir tegul neieško svetimo turto! Nes tikrai tas turtas jai nepriklauso.“

Kaip jau pasakojo 15min.lt, susigrąžinti mažametės globą siekianti L.Stankūnaitė neseniai kreipėsi į teismą ir pareiškė ketinimus valdyti visą D.Kedžio paliktą turtą iki tol, kol jų dukra sulauks 18 metų. To paties teisiniu būdu siekia mergaitės laikinoji globėja N.Venckienė.

Panašią mintį, kad L.Stankūnaitei reikia darbo, N.Venckienė buvo pareiškusi ir prieš keletą dienų.

Iš karto po šiandienio vizito brolio sekėjų stovyklavietėje N.Venckienė išvyko į uždarą teismo posėdį Vilniaus apygardos administraciniame teisme, kuriame nagrinėjamas jos, kaip laikinosios globėjos, skundas dėl nutarimo neskirti mažametei valstybės apsaugos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius