-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kedžio skandalo versija: iš ko turtėjo Laimutė Stankūnaitė

Naujas būstas, apynaujis automobilis, brangūs drabužiai. Tuo po pažinties su Andriumi Ūsu, kuris dabar įtariamas pedofilija, ėmė džiaugtis buvusi Drąsiaus Kedžio sugyventinė Laimutė Stankūnaitė. Iki tol ji nuolat jautė nepriteklių.
Kedys perduoda medžiagą žurnalistei.
Kedys perduoda medžiagą žurnalistei. / TV3 nuotr.

„Susipažinusi su A.Ūsu Laima tarsi nusipurtė skurdo pelenus ir iš vargano paukštelio pavirto tikra gulbe“, – „Lietuvos rytui“ pasakojo buvusi Kauno Naujamiesčio rinkos mokymo centro kirpėjų grupės vadovė Raminta Steponkevičienė.

2006-ųjų liepą tuomet 20-metė L.Stankūnaitė ir septyneriais metais vyresnė jos sesuo Violeta Naruševičienė pradėjo lankyti kirpėjų kursus šiame centre.

Praėjus vienam ar dviem mėnesiams L.Stankūnaitė susipažino su tuomečiu Seimo pirmininko Viktoro Muntiano visuomeniniu patarėju A.Ūsu, kuriam dabar – 35-eri.

Jauna moteris kreipėsi į jį pagalbos, kai kovojo su buvusiu sugyventiniu D.Kedžiu dėl mažametės dukters. Mergaitė tuo metu gyveno pas tėvą.

Buvo matyti, kad L.Stankūnaitė, kuri iš D.Kedžio namų Garliavoje buvo persikėlusi gyventi pas seserį, verčiasi labai sunkiai ir taupo kiekvieną litą.

Netrukus kurso draugėms ji ėmė pasakoti susipažinusi su vyriškiu, vardu Andrius. Tuomet nepritekliai ėmė trauktis.

Anksčiau į kirpimo kursus sesers vežiota L.Stankūnaitė persėdo į apynaujį sidabrinės spalvos „MercedesBenz“, išsinuomojo atskirą butą, pradėjo gražiau rengtis.

Nors L.Stankūnaitė tvirtina su A.Ūsu susipažinusi 2006 metų rugsėjį, tai galėjo įvykti ir anksčiau.

„Pažinojau ir L.Stankūnaitės dukrelę, kurią Laima kartais atsivesdavo į kirpimo kursus. Tai – nuoširdus vaikas, nelinkęs prigalvoti nebūtų istorijų. Manau, kad ji nemeluoja pasakodama apie tvirkinimą. Tokioms istorijoms netgi puikios fantazijos nepakaktų, mergaitė turėtų būti vunderkindė“, – tvirtino buvusi D.Kedžio sugyventinės mokytoja.

R.Steponkevičienei susidarė įspūdis, kad V.Naruševičienė, kuri kaip ir L.Stankūnaitė lankė kirpimo kursus, buvo labiau linkusi į materializmą nei jos sesuo.

Kirpėjų grupės vadovei krito į akis, kad dėl nepriteklių seserį per dantį mėgdavusi patraukti V.Naruševičienė nutilo, kai jaunėlė po pažinties su A.Ūsu ėmė bristi iš skurdo.

Iš jos lūpų nebesklido užgaulios replikos: „Ubage tu“.

„Lietuvos rytas“ teigia, kad bliūkšta tvirtinimai, jog L.Stankūnaitę ir A.Ūsą siejo tik dalykiniai reikalai, o mergaitės krikštatėviu vyriškis tapo atsitiktinai, pakeitęs neva krikšto dieną negalėjusį atvykti motinos svainį.

Pakaunėje, Akademijos gyvenvietėje, esančiam salonui „Grožio seklyčia“ vadovauja Pilietinės demokratijos partijos narė Nijolė Bumblauskienė.

A.Ūsas iš šios partijos (buvo išrinktas ir į jos prezidiumą) pasitraukė praėjusią savaitę. Jis pareiškė eisiąs pas tuos, kurie gins jį nuo įtarimų pedofilija.

„Lietuvos ryto“ žiniomis, politikas buvo tapęs savotišku šio salono dalininku – atvežė ten naują soliariumo įrangą.

Soliariume nuolat kaitindavosi L.Stankūnaitė. Kad nereikėtų mokėti, ji pareikšdavo esanti A.Ūso draugė.

Salonas įkurtas vos keliasdešimt metrų nuo Žemės ūkio universiteto, kuriame studijuoja A.Ūsas.

Ar yra tiesos D.Kedžio įtarimuose, kad seserys L.Stankūnaitė ir V.Naruševičienė leido pedofilams tvirkinti savo mažametes dukteris? Atsakymo į šį klausimą ieško bylą tiriantys Vilniaus prokurorai.

Šią savaitę Vilniaus apygardos vyriausiasis prokuroras Ramutis Jancevičius užsiminė, kad netrukus įtarimai, kurių jau sulaukė A.Ūsas, gali būti pareikšti ir L.Stankūnaitei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius