-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelių policijos pareigūnai gelbėjo šeimą iš apvirtusio automobilio

Gruodžio 11 d. Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai gelbėjo apvirtusiame automobilyje prispaustus žmones – iš Kelmės važiavusią mažeikiškių šeimyną: pusantrų metukų berniuką, 3 metų mergaitę, jų mamą ir automobilį vairavusį tėvą.

Apie 14.30 val. Šiaulių rajone, ties Alksyniškių k., slidžiame kelyje 28 m. vyras nesuvaldė vairuojamo automobilio „Opel Vectra“, kuris nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Po rytinio reido kelyje važiavę Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai pastebėjo, kad priešpriešiais toli važiavęs automobilis staiga pradingo, o privažiavę arčiau policininkai pamatė jį jau nuo kelio nuvažiavusį ir apvirtusį pakelės griovyje.

Iš po automobilio kapoto veržėsi dūmai, sklido dujų kvapas. Policininkas Romualdas nepasimetė ir pro priekinių šoninių durelių langą ištraukė mažiausiąjį, vos pusantrų metukų berniuką.

Pro kitą langą iš automobilio išsilaisvino vairuotojas, kartu padėjęs išlipti žmonai ir 3 metų dukrai.

Kelionės metu mažasis keleivis miegojo, tad net nesuprato, kas atsitiko, tačiau mergaitė labai išsigando, apvirtus automobiliui.

Atsakingi tėvai abu vaikus vežė vaikų saugumo kėdutėse. Vyriausiasis patrulis Aurelijus vaikus ir jų mamytę įsodino į policijos automobilį, kad nesušaltų, kartu palikęs ir ištikimą vaikų draugą, prancūzų buldogų veislės šuniuką.

Praėjus kelioms dienoms, vaikų mama pasakojo esanti laiminga, kad eismo įvykis pasibaigė laimingai, visi liko gyvi ir sveiki, o laiku atskubėjusios pareigūnų ir medikų pagalbos dėka, vaikai nesušalo, nepatyrė šoko, miega ramiai ir sveiki laukia artėjančių švenčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius