Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelmės pareigūnai sulaikė pinigų paimti atėjusį sukčių pasiuntinį

Ketvirtadienį Kelmės rajono policijos komisariato pareigūnai, reaguodami į budraus vyriškio pranešimą, sulaikė telefoninį sukčių, 36–erių metų Telšių gyventoją D.D.
Telefoniniai sukčiai
Telefoniniai sukčiai / Kęstučio Vanago (BFL ) nuotr. BFL

Ketvirtadienį 73–jų metų Kelmės r., Verpenos k., gyventoja D.M. laidiniu telefonu sulaukė nepažįstamo vyro skambučio. Šis moterį išgąsdino, prisistatydamas policijos pareigūnu ir pranešdamas, kad jos dukra sužalojo moterį ir jai gydyti ligoninėje reikalingi pinigai – 8 000 litų. Netrukus į moters namus atėjo jaunas vyras ir iš jos paėmė 6 000 Lt, nes moteris tiek teturėjo.

Kitą dieną panašaus skambučio sulaukė kelmiškis A.P. Paskambinęs asmuo prisistatė vyro sūnumi, gyvenančiu Olandijoje, ir pasakė, kad pateko į eismo įvykį, kuriame sužalojo mažą mergaitę ir jos tėvams reikia sumokėti 6 000 litų.

Kelmiškiui telefoninis skambutis pasirodė įtartinas, todėl jis pirmiausia pabandė susisiekti su sūnumi, tačiau šis telefonu neatsiliepė. Tada vyras nusprendė pasikonsultuoti su policijos pareigūnais.

Kriminalinės policijos pareigūnai operatyviai nuvyko prie vyriškio gyvenamojo namo ir apie 13 val. pastebėjo, kad į kiemą įvažiavo taksi automobilis, iš jo išlipo vyras, apsirengęs tamsiais rūbais, ir kalbėdamas mobiliojo ryšio telefonu nuėjo pas į pinkles įviliotą vyrą pasiimti pinigų. Čia jį pareigūnai ir sulaikė.

Tai buvo tas pats vyras, kuris išvakarėse iš Verpenos k. gyventojos pasisavino 6 000 litų.

Šešis kartus už nusikaltimus jau teisto 36–erių metų telšiškio D.D. dėl padarytų naujų nusikalstamų veikų ieškojo ir Telšių apskrities policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius