Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 10 /15:17

Kelyje „Via Baltica“ prie Panevėžio kaktomuša susidūrė lenko ir esto vilkikai, žuvo vieno vairuotojo žmona, yra sužeistų

Pirmadienį susidūrus dviem vilkikams, šalinant šios avarijos padarinius laikinai draudžiamas eismas „Via Baltica“ kelyje prie Panevėžio.
Avarijos vietoje kelyje „Via Baltica“
Avarijos vietoje kelyje „Via Baltica“ / Įvykio liudininko Deivido G. nuotr.

Kaip BNS pranešė Eismo informacijos centras, pirminiais duomenimis, du vilkikai susidūrė kaktomuša, yra žuvusių žmonių. Šiuo metu vyksta gelbėjimo darbai, įvykio detalės dar tikslinamos.

Dėl įvykusios avarijos draudžiamas eismas magistralinio kelio A8 Panevėžys–Aristava–Sitkūnai 15,60 km. Eismas kreipiamas apylanka vietos keliu.

ATNAUJINTA 11.25 VAL: Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente redakcija sužinojo, kad avarija apie 9.08 val. įvyko ties Barklainių kaimu. Kaktomuša susidūrus dviem vilkikams vienas žmogus žuvo, du sužeisti. Vieną iš jų iš sumaitoto vilkiko traukė ugniagesiai gelbėtojai. 

Per avariją ant kelio išsiliejo nemažas kiekis dyzelino. Į įvykio vietą iškviesti aplinkosaugininkai. 

Ugniagesiai teigia, kad vilkikai smarkiai sumaitoti. Kol kas sunku nustatyti net jų markę. 

ATNAUJINTA 11.51 VAL.: Pranešimą apie avariją išplatino ir Panevėžio apskrities VPK. Kaip rašoma panešime, apie 9.10 val. kelyje „Via Baltica“ Panevėžio rajone, ties Barklainių gyvenviete, susidūrė du vilkikai – vienas, vairuojamas Lenkijos piliečio, kitas, vairuojamas Estijos piliečio. Pareigūnai užtvėrė kelią. Iš vilkikų išsiliejo degalai. Iškviesti Panevėžio apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos gelbėtojai.

Pirminiais duomenimis, eismo įvykyje žuvo, manoma, Estijos vilkiko vairuotojo žmona, vairuotojas išvežtas į ligoninę.

Lenkijos vilkiko vairuotojas, kuris buvo suspaustas kabinoje, 11.15 val. išlaisvintas ir išvežtas į ligoninę.

ATNAUJINTA 15.17 VAL.: Panevėžio apskrities VPK po pietų pranešė, kad ligoninėje, pirminiais duomenimis, lenkui nustatytas atviras kojos lūžis, trūkęs plautis, estui – krūtinės sumušimas, plaučio plyšimas. Ar yra kitų sužalojimų, paaiškės atlikus daugiau tyrimų.

Žuvusiosios ir sužeistųjų tapatybės dar nenustatytos, asmens dokumentai nerasti, jų ieškoma automobiliuose. 

Papildyta: Antradienį Policijos departamentas apie šią avariją išplatino pranešimą, kuriame rašoma, kad pirmadienį apie 9 val. Panevėžio r., kelio Panevėžys–Aristava–Sitkūnai 16 km, automobilis „Mercedes Benz Actros 1844LS" (su puspriekabe), kurį vairavo Lenkijos pilietis (duomenys nustatinėjami), išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu DAF 105.460, kurį vairavo Estijos pilietis J.I. (gim. 1959 m.).

Eismo įvykio metu žuvo automobiliu DAF važiavusi Estijos pilietė S.I. (gimusi 1964 m.), o abu vairuotojai dėl įvairių sužalojimų paguldyti į ligoninę.

VIDEO: Prie Panevėžio susidūrė vilkikai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius