Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelyje „Via Baltica“ prieš eismą išlėkęs „VW Phaeton“ į griovį nubloškė rusės vairuojamą „Audi“

Pirmadienio vakarą, apie 19.30 val. kelyje „Via Baltica“ ties Jurgėnų kaimų susidūrė du automobiliai. Tragedijos išvengta tik per plauką, kadangi transporto priemonės važiavo priešingomis eismo kryptimis.

Avarija „mirties keliu“ pramintoje magistralėje „Via Baltica“ įvyko tuomet, kai Pasvalio link važiavęs „Volkswagen Phaeton“ vairuotojas išlėkė į priešpriešinio eismo juostą ir rėžėsi į automobilį „Audi A3“.

Smūgio būta gana stipraus, bet kaktomušos išvengti pavyko. Automobiliai vienas į kitą trenkėsi ne priekiais, bet kampais. Nuo smūgio „Volkswagen Phaeton“ nulūžo ratas. Automobilis sustojo šalikelėje prieš eismą.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

„Audi A3“ automobiliu važiavusiai rusei pasisekė kiek mažiau. Jos automobilis buvo nublokštas nuo kelio ir sustojo griovyje.

Iš „Volkswagen“ išlipęs vairuotojas ir iš paskos važiavęs jo draugas puolė prie „Audi A3“ automobilio. Jame sėdėjusi moteris negalėjo atsidaryti durelių, iš visų pusių ją supo oro pagalvės. Vyrai padėjo nukentėjusiai vairuotojai išsiropšti iš automobilio, atjungė „Audi A3“ akumuliatorių.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Į avarijos vietą buvo iškviesti medikai, kurie sąmoningą vairuotoją nedelsiant išvežė į ligoninę.

Avarijos vietoje pasirodė ir ugniagesiai, tačiau jiems metalo pjaustyti neteko. Gelbėtojai tik nušlavė nuo kelio automobilių nuolaužas ir nuvalė dangą.

Į priešpriešinio eismo juostą išvažiavęs „Volkswagen Phaeton“ vairuotojas buvo blaivus, tačiau alkoholio matuoklio parodymus dar turės patvirtinti kraujo tyrimas. Neatmetama galimybė, kad vairuotojas galėjo tiesiog užmigti.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Kokius sužeidimus patyrė „Audi A3“ vairuotoja kol kas nepranešama. Avarijos aplinkybes aiškinasi Pasvalio kelių policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius