Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelyje „Via Baltica“ ties Paįstriu vilkikas rėžėsi į automobilių koloną

Kelyje „Via Baltica“ ties Paįstrio gyvenviete įvyko avarija, kurios metu susidūrė net keturios transporto priemonės. Vilkikas į vieną eilę sustūmė betono maišyklę, lengvąjį automobilį ir krovininį automobilį su priekaba.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Avarija įvyko apie 15 val., važiuojant Panevėžio link. Už kelių šimtų metrų nuo avarijos vietos prasideda remontuojamas kelio ruožas, tad čia kartais susidaro eismo spūstys.

Pirminiais duomenimis, vilkiką vairavusiam latviui sušlubavo sveikata ir jis beveik nestabdęs trenkėsi į priekyje sustojusią betono maišyklę. Po smūgio betono maišyklės vairuotojas sugebėjo suktelėti vairą ir išvengė susidūrimo su priekyje stovėjusiu lengvuoju automobiliu „Volvo“.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Nustūmęs betono maišyklę, vilkikas rėžėsi į lengvąjį automobilį. Šis po smūgio atsitrenkė į dar vieną transporto priemonę – krovininį automobilį su priekaba. Nuo smūgio priekaba užšoko ant krovininio automobilio platformos ir trenkėsi į automobilio kabiną.

Per avariją sužeidimų pavyko išvengti visiems eismo įvykio dalyviams. Krovininio automobilio su priekaba vairuotojas džiaugėsi, kad važiavo vienas, mat ant platformos užšokusi priekaba, rėždamasi į kabiną, vos nesulindo į saloną.

VIDEO: Avarija kelyje „Via Baltica”

Nepatvirtintais duomenimis, vilkiko vairuotojo sveikata sušlubavo dėl ligos. Jis pareigūnams teigė, kad serga cukriniu diabetu. Latvis važiavo į Italiją ir gabeno granulių krovinį.

Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius