-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 03 29 /09:25

Kelyje „Via Baltica“ – vilkiko ir automobilio avarija: žuvo du latviai

Kelyje „Via Baltica“, (A5), apie 8.17 val. įvyko eismo įvykis, kai susidūrė vilkikas su cisterna ir lengvasis automobilis. 2 žmonės žuvo. Eismas po avarijos vyko viena kelio puse – nors susidūrusios transporto priemonės atsidūrė kelkraštyje, važiuojamojoje dalyje susirinko daug specialiųjų tarnybų automobilių.
Kelyje „Via Baltica“ – vilkiko ir automobilio avarija
Įvykio vietoje / Stopkadras

Kaip pranešė Marijampolės apskr. VPK, incidentas įvyko Marijampolės savivaldybėje, Sasnavos seniūnijoje, Pavengliskos kaimo ribose. Į 15min redakciją paskambinęs vyriškis, vairuojantis vilkiką, sakė, kad susidūrė du vilkikai.

Anksčiau pranešta, kad Bendrajame pagalbos centre pranešimas apie tai, kad Marijampolės rajone esančiame Pavengliskos kaime įvyko eismo įvykis, yra prispaustų žmonių, gautas 8 val. 16 min. Į įvykio vietą išsiųstos Marijampolės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pajėgos.

Galiausiai paaiškėjo, kad susidūrė sunkvežimis MAN ir lengvasis automobilis „Renault“. Žuvo ir pastarojo vairuotojas, ir keleivis.

Policijos pareigūnai netrukus išsiaiškino, kad abi aukos – Latvijos Respublikos piliečiai. Žuvusieji yra maždaug 30-40 metų amžiaus vyrai.

Marijampolės apskrities VPK atstovai papildomai informavo, automobilis „Renault 307“, kuriuo važiavo du Latvijos piliečiai (vienas jų gimęs 1966 m., kitas gim. 1990 m.), galimai išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą (važiavo nuo Marijampolės pusės) ir susidūrė su krovininiu automobiliu (važiavusiu nuo Kauno pusės), vairuojamu Lietuvos piliečio.

Į avariją pateko bendrovės „Margūnas“ sunkvežimis su autocisterna.

Bendrovės svetainėje skelbiama, kad UAB „Margūnas“ įkurta 1998 m. Tai lietuviško kapitalo įmonė, kurios pagrindinė veikla – didmeninė ir mažmeninė prekyba cheminėmis medžiagomis. Įmonės klientai yra didelės maisto, alaus, tekstilės, stiklo, naftos perdirbimo, elektronikos, mašinų gamybos, statybos ir kitų pramonės šakų bei farmacinės, žemės ūkio bendrovės, vandens valymo kompanijos.

„Margūno“ vairuotojas eismo įvykio metu rimtesnių traumų, pirminiais duomenimis, nepatyrė.

Eismas trumpam buvo uždarytas, tačiau netrukus vėl atnaujintas viena kelio puse.

Nelaimės aplinkybės dar tiriamos.

VIDEO: Kelyje „Via Baltica“ susidūrė vilkikas ir automobilis, žuvo žmonės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius