Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelyje Vilnius–Panevėžys „Cadillac“ vairuotojas į griovį nustūmė „Volkswagen“

Sekmadienio vakarą Panevėžyje, tryliktame magistralės Panevėžys–Vilnius kilometre susidūrė „Cadillac“ ir „Volkswagen“. Incidentas įvyko abiem automobiliams važiuojant ta pačia kryptimi.
Avarija Panevėžio rajone
Avarija Panevėžio rajone / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Avarija įvyko tuomet, kai „Cadillac“ vairuotojas, važiuodamas antra juosta, nusprendė aplenkti pirma juosta važiavusį „Volkswagen“.

Kaip teigė „Cadillac“ vairuotojas, manevro metu jo automobilis slystelėjo ir rėžėsi į pirmoje juostoje judėjusį „Volkswagen“.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžio rajone
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžio rajone

Po smūgio „Volkswagen“ nulėkė nuo kelio, šonu nuslydo į griovį, išvertė nuo gyvūnų saugančią tvorą ir sustojo griovyje. Paaiškėjo, kad per avariją susižeidė „Volkswagen“ vairuotoja ir kartu važiavusi jos dukra.

Nukentėjusios avarijos dalyvės išvežtos į ligoninę, tačiau, pirminiais duomenimis, jos rimtesnių sužalojimų išvengė. Avarija gana laimingai baigėsi todėl, jog šonu į griovį nuslydęs „Volkswagen“ nesivertė.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžio rajone
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžio rajone

Tuo metu „Cadillac“ vairuotojas po susidūrimo savo automobilį išlaikė ant kelio ir sustojo antroje eismo juostoje. Skolintą automobilį sudaužęs vyras sakė, kad šįvakar keliavo iš Rygos į Vilnių.

Vairuotojas neslėpė, kad dėl sudėtingų eismo sąlygų ir Latvijoje „Cadillac“ kelis kartus buvo slystelėjęs, tačiau tuomet vyrui pavyko suvaldyti automobilį.

Šįsyk paslydimas tryliktame kilometre buvo lemtingas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius