Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 08 /10:24

Kelyje Vilnius–Utena – kraupi „Volkswagen“ ir „Volvo“ kaktomuša: 2 žuvę, 3 sužeisti

Per didelę avariją Molėtų rajone sudaužytose transporto priemonėse liko prispaustų žmonių. Pirmadienio rytą įvykio vietoje medikai konstatavo dviejų iš jų mirtį. Per avariją žuvo brolis ir sesuo.
Įvykio vietoje
Avarija Molėtų rajone / Aurimo Mateikos nuotr.

Pirmadienį 08.11 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Molėtų rajone, kelio Vilnius–Utena (A-14) 76 km, susidūrė du lengvieji automobiliai ir yra 4 prispausti žmonės. Dar vienas žmogus – „Volvo“ keleivis – prispaustas nebuvo.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui, rašoma BPC Vilniaus skyriaus vyresniojo specialisto pirmadienį paviešintame pranešime.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Laura Valauskienė 15min.lt redakciją informavo, kad susidūrė „VW Bora“ ir „Volvo S60“  automobiliai. Į įvykio vietą nedelsiant išsiųsti gelbėtojai vaduoti sužeistųjų.

Iš VW ištraukti du sužeisti žmonės ir perduoti medikams. Greitoji skubiai išsivežė į ligoninę ir neprispaustąjį „Volvo“ keleivį.

Tuo tarpu „Volvo“ vairuotojas žuvo. Todėl gelbėtojai visų pirma stengėsi ištraukti „Volvo“ keleivę. Tačiau ir pastarosios gyvybė užgeso.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Laura Palevičienė BNS sakė, kad, pirminiais duomenimis, ties posūkiu į Toliejus, susidūrė automobiliai „Volkswagen Bora“ ir „Volvo“, kai „Volvo“ išvažiavo į priešpriešinę juostą.

Pasak jos, žuvo Zarasų rajono gyventojai – „Volvo“ vairavęs 1989 metais gimęs vyras ir jo 1993 metais gimusi sesuo, sėdėjusi šalia. Automobilio gale sėdėjęs keleivis išvežtas į ligoninę.

Papildyta antradienį: Policijos departamento antradienį paviešintoje svarbiausių praėjusios paros įvykių suvestinėje užfiksuota, kad gruodžio 8 d. apie 8 val. 5 min. Molėtų r., kelio Vilnius-Utena 76-ame km, susidūrė priešpriešiais važiavę automobiliai „Volvo S60“, vairuojamas vyro (gimusio 1989 m.) ir „VW Borra“, kurį vairavo vyras (gimęs 1988 m.). Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Volvo S60“ vairuotojas ir keleivė (gimusi 1993 m.) bei sužalotas kartu važiavęs vyras (gimęs 1990 m.), kuris dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę. Taip pat sužaloti automobilio „VW Bora“ vairuotojas ir keleivis (gimęs 1992 m.), kurie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Tapote šio įvykio liudininkais? Pastebėjimus, nuotraukas ar filmuotą medžiagą prašome siųsti ikrauk@15min.lt arba paspausdami čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius