Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keturi Pagėgių kelių policininkai, pasienietis ir dar trys asmenys įtariami stambioje kyšininkavimo byloje

Keturi Pagėgių policijos komisariato kelių policijos pareigūnai įtariami kyšininkavimu, papirkimu, piktnaudžiavimu tarnyba ir dokumentų klastojimu. Šioje byloje taip pat įtariami dar keturi asmenys, tarp kurių yra ir pasienietis, praneša Policijos departamentas.
Pagėgiai
Pagėgiai / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Kaip rašoma Policijos departamento pranešime, Lietuvos kriminalinės policijos biuro Korupcijos kontrolės valdybos pareigūnai kartu su Valstybės sienos apsaugos tarnybos prie VRM pareigūnais ir Klaipėdos m. apygardos ONKTS prokurorais atlieka ikiteisminį tyrimą. Ikiteisminis tyrimas pradėtas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 225 str., 227 str., 228 str. ir 300 str. (kyšininkavimas, papirkimas, piktnaudžiavimas, dokumentų klastojimas).

Ikiteisminio tyrimo metu keturiems Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Pagėgių policijos komisariato viešosios tvarkos poskyrio kelių policijos grupės pareigūnams yra įteikti pranešimai apie įtarimus.

Taip pat, pranešimai apie įtarimus įteikti anksčiau dirbusiam vidaus reikalų sistemoje ir už pareigūno vardo diskreditavimą atleistam iš pareigų Pagėgių policijos komisariato pareigūnui ir vienam Valstybės sienos apsaugos tarnybos prie VRM Pagėgių rinktinės pasieniečiui bei dviem asmenims, kurie įtariami papirkę šiuos pareigūnus bei bendrininkavę klastojant dokumentus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius