Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienį degė namai ir ūkiniai pastatai

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 53 gaisrai ir 20 kitų incidentų, kuriuos likvidavo valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Ugnis vakar traumavo vieną vaiką.
Nelaimės vietoje
Nelaimės vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Statistika

Šis gaisras vakar popiet kilo Kaune, Vaidoto gatvėje. Čia užsidegė Panemūnės būtų ūkio tarnybai priklausantis ūkinis pastatas. Medinis pastatas ir viduje buvę įvairūs sendaikčiai sudegė. Gaisro metu sprogo dvi 20 litrų metalinės talpos su dyzelinu. Per sprogimą buvo sužeistas 11-metis berniukas. Iškviesti medikai dėl kirstinės plaštakos žaizdos vaiką išvežė į ligoninę. Be to, gaisro metu dar apdegė šalia esantis ūkinis pastatas, gyvenamasis namas bei lengvasis automobilis Renault Espace. Įvykis tiriamas.

Praėjusią naktį Alytaus rajono Punios kaime gaisras kilo UAB „Albrikas“ pramonės perdirbimo įmonėje. Gaisrą sukėlė dulkių nusodinimo būgne susikaupusios ir sprogusios medžio dulkės. Po sprogimo žarijos pateko į pjuvenų surinkimo cikloną ir uždegė jas. Kad būtų išvengta ir ciklone susikaupusių dulkių sprogimo, ugniagesiai per viršutinį dangtį užpylė jas putomis. Gaisro metu įmonės patalpos nenukentėjo.

Alytaus ugniagesiai trečiadienį gesino dar kelis gaisrus. Ryte jie skubėjo į Jurkonių kaime esančią sodų bendriją „Dzūkija“, kur užsidegė R.K. sodo namelis. Gaisro metu čia apdegė vieno kambario sienų ir lubų apdailos lentelės bei baldai, aprūko viso namo patalpos.

O pavakary Alytaus gelbėtojai gesino gaisrą Butkūnų kaime. Čia užsiliepsnojo N.M. gyvenamasis namas. Gaisro metu sudegė pastato stogas, dalis perdengimo, apdegė sienos ir viduje buvę baldai. Abiejų gaisrų priežastys nustatinėjamos.

Trečiadienį ugnis nuniokojo ir kelis ūkinius pastatus. Biržų rajono Medeikių kaime popiet užsidegė K.P. didelis ūkinis pastatas. Per gaisrą nudegė bendras pastato stogas ir medinė jo dalis, apdegė mūrinės dalies medinis perdengimas.

Elektrėnų savivaldybės Semeliškių miestelyje popiet užsiliepsnojo A.N. tvartas. Ugnis supleškino medinį pastatą ir jame buvusius sendaikčius. Nuo ugnies buvo apginti du šalia stovintys mediniai gyvenamieji namai. Gaisrų priežastys aiškinamos.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Varėnoje, Vasario 16-osios gatvėje, gaisras kilo A.K. bute. Per gaisrą išdegė virtuvė ir vonia, aprūko kitos patalpos. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius