Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienį Lietuvoje įvyko „tik“ 7 avarijos, per kurias sužeisti „tik“ 7 žmonės

Pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, ketvirtadienį, gruodžio 22 d., šalies keliuose įvyko 7 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 7 žmonės.
Avarija Kaune
Avarija Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Per parą policijos pareigūnai užregistravo 46 techninius eismo įvykius, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti.

Eismo įvykiai, dėl kurių pradėti ikiteisminiai tyrimai:

8.55 val., Panevėžio aplinkkelyje, kelyje „Via Baltica“, automobilį „Toyota Avensis“ vairavęs 45 m. vyras buvo neatidus ir atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį traktorių „New Holland“, kurį vairavo 53 m. vyras. Eismo įvykio metu buvo sužeistas automobilio „Toyota Avensis“ vairuotojas, vyras pristatytas į ligoninę.

17.31 val. Raseinių r., kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, 23 m. vyras, vairuodamas sunkvežimį MAN TGX su puspriekabe, nepasirinko saugaus atstumo ir atsitrenkė į priekyje ta pačia kryptimi važiavusį 56 m. vyro vairuojamą sunkvežimį „Mercedes-Benz“. Eismo įvykio metu nukentėjo pastarojo automobilio vairuotojas, kuris dėl daugybinių sužalojimų paguldytas į ligoninės traumatologijos skyrių.

17.20 val., Trakų r., kelyje Grigiškės–Lentvaris–Dobrovolė, 19-metė mergina nesuvaldė vairuojamo automobilio „Audi A4“, kuris nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į šlaitą. Įvykio metu buvo sužalota kartu važiavusi 22 m. kuri dėl stuburo slankstelio lūžio paguldyta į ligoninę.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad žiemos švenčių laikotarpiu stacionarūs greičio matuokliai taps „jautresniais“ greičio viršijimui. 2016 m. gruodžio 24 d. – 2017 m. sausio 1 d. tam tikruose kelių ruožuose stacionarūs greičio matuokliai fiksuos net menkiausią greičio viršijimą, netaikant jokios tolerancijos. Visiems eismo dalyviams LKPT linki atsakingų, saugių ir ramių švenčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius