-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 30 /17:40

Ketvirtadienį skubėti iš darbų vilniečiams trukdė ir avarijos, ir (ne)įprastos spūstys

Ketvirtadienio, sutrumpintos darbo dienos, popietę eismą sostinėje sutrikdė keli eismo įvykiai. Abi avarijos užfiksuotos prie transporto žiedų. Žmonės per šiuos eismo įvykius nesužaloti, tačiau nė vieno įvykio nepavyko įforminti užpildant deklaracijas: avariją prie Žaliojo tilto sukėlė girtas MB vairuotojas, o kitas kelių erelis po susidūrimo su „Toyota“ Savanorių prospekto žiede spruko. Eismą Vilniuje sunkino ne tik avarijos, bet ir artėjančio ilgojo savaitgalio atmosfera.
Kamščiai Vilniaus gatvėje
Kamščiai Vilniaus gatvėje / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Žiedinėje sankryžoje šalia Operos ir baleto teatro susidūrė lengvasis automobilis ir autobusas, o vadinamajame Gerosios Vilties žiede į „Toyota“ atsitrenkusios transporto priemonės vairuotojas iš avarijos spruko.

Pranešimas apie eismo įvykį A.Goštauto gatvėje gautas 14.55 val.

avarija
avarija

Avarijos padarinius užfiksavo ir su visais 15min.lt skaitytojais pasidalijo vilnietis Žilvinas J.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje 15min.lt sužinojo, kad ši avarija netoli Žaliojo tilto užregistruota kaip techninis eismo įvykis: jo metu nei vairuotojai, nei 53 maršruto autobuso keleiviai nenukentėjo. Avarijos dalyviai galėjo užpildyti deklaraciją. Tačiau įvykio vietoje kilo įtarimų, kad į maršrutinio autobuso galą įsirėžęs E klasės "Mercedes-Benz" vairuotojas neblaivus. Pareigūnai iš tiesų nustatė įtariamajam avarijos kaltininkui vidutinį girtumą.

Reikalų po nedidelės avarijos užpildant deklaraciją negalėjo susitvarkyti ir Laisvės prospekte į eismo įvykį 15.07 val. patekęs „Toyota“ vairuotojas, nes jam savanoriškai pildyti dokumentų nebuvo su kuo. Mat kitas su juo susidūrusio automobilio vairuotojas iš avarijos vietos pasišalino. Apgadintas „Toyota“ automobilis judriame transporto žiede liko stovėti ties įvažiavimu į Elektrinės gatvę, o bėglio ieško policija.

Ketvirtadienio popietę eismo sąlygos Vilniuje buvo gana sudėtingos, nes daugelis vilniečių skubėjo kuo greičiau užbaigti sutrumpintos darbo dienos reikalus ir išsiruošti ilgajam savaitgaliui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius