Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio avarijose nukentėjo 6 žmonės

Sausio 5 d., šalies keliuose įvyko 5 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 6 žmonės. Pradėti 3 ikiteisminiai tyrimai dėl galimų vairuotojų nusikalstamų veikų – vairavimo apsvaigus nuo alkoholio, kai girtumas buvo didesnis nei 1,5 prom., praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba.
Vilniuje į elektros stulpą rėžėsi automobilis
Asociatyvi iliustracija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

9 val. 50 min. Kaune, Kovo 11-osios ir Partizanų g. sankryžoje, 53 m. moteris, vairuodama automobilį „Mercedes Benz“, sukdama į kairę, partrenkė 55 m. pėsčiąją, kuri dėl sužalojimo gydoma ambulatoriškai.

10 val. 07 min. Raseinių r., kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, automobilį „Opel Corsa“ vairavusi 26 m. moteris neatsižvelgė į slidžią kelio dangą, nepasirinkusi saugaus važiavimo greičio automobilio nesuvaldė ir atsitrenkė į kelio atitvarą. Įvykio metu vairuotoja susižeidė ir gydoma ambulatoriškai.

14 val. 03 min. Vilniuje, Geležinio Vilko ir Ozo g. sankirtoje susidūrė automobiliai „Mercedes Benz E220“, „BMW Z4“ ir „Seat Ibiza“. Vakare į ligoninę dėl sužalojimo kreipėsi automobilio „Seat Ibiza“ vairuotoja.

16 val. 05 min., Panevėžio r., kelio Daugpilis – Rokiškis – Panevėžys 90 km., 20-metis jaunuolis, vairuodamas automobilį „Honda Accord“, slidžiame kelyje nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio, įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Audi A6“, kurį vairavo 33 m. vyras. Eismo įvykio metu buvo sužalota 18-metė automobilio „Honda Accord“ keleivė ir vairuotojas.

17 val. 58 min. policija gavo pranešimą apie įtartinai važiuojantį automobilį „Citroen C8“, kurį vairuoja galimai neblaivus asmuo. Paaiškėjo, kad 48 m. vairuotojas yra neblaivus, jam buvo nustatytas 1,99 prom. girtumas, Vyras buvo pristatytas į medicinos įstaigą kraujo tyrimui

19 val. 11 min. Vilniuje, L. Giros g. 82, 46 m. neblaivus Lietuvos kariuomenės orkestro vyresnysis muzikantas, vairuodamas automobilį „Opel Zafira“, apsisukdamas įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešinga kryptimi važiavusiu autobusu „Evobus O 405 N“, kurį vairavo 38 m. vairuotojas.

Įvykio metu žmonės nenukentėjo, apgadintos abi transporto priemonės. „Opel Zafira“ vairuotojui nustatytas 2,01 prom. girtumas, vyras pristatytas į medicinos įstaigą kraujo tyrimui.

22 val. 50 min., policija gavo pranešimą, kad Mažeikių r., kelyje Ežerė – Mažeikiai, automobilį „Audi 100“ vairuoja galimai neblaivus vairuotojas.

Policijai sustabdžius minėtą automobilį, paaiškejo, kad 36 m. vairuotojas yra neblaivus. Alkoholio matuokliu vyrui buvo nustatytas 1,68 prom. girtumas. Automobilyje pareigūnai rado apie 5 litrus, kaip įtariama, naminės degtinės. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia visų dėmesį į nepalankias eismo sąlygas. Policija prašo eismo dalyvius būti itin atidžius ir atsargius, vairuojant automobilius pasirinkti saugų važiavimo greitį, eisme dalyvaujant pėsčiomis dėmesingai kirsti važiuojamąją dalį, tik įsitikinus, kad važiuojantys automobiliai nesukels pavojaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius