-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio avarijos pareikalavo vieno žmogaus gyvybės, sužeista – 14

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, ketvirtadienį mūsų šalyje įvyko 13 eismo įvykių, kuriuose žuvo 1 žmogus, 14 žmonių buvo sužeista.
Motociklo vairuotojas atsidūrė ligoninėje
Motociklo vairuotojas atsidūrė ligoninėje / 15min nuotr.

Sužeisti 6 keleiviai (tarp jų 1 nepilnametė), 4 vairuotojai (2 iš jų vairavo motociklus), 4 pėstieji (tarp jų – vienas nepilnametis).

9 val. 30 min. Vilniuje, Laisvės prospekte, stovėjimo aikštelėje, automobiliu „Mitsubishi Pajero“, vairuojamu 55 metų vyro, buvo kliudytas 34 metų pėsčiasis, kuris dėl sumušimo kreipėsi į ligoninę.

11 val. 40 min. Kaune, Pramonės pr., automobilį „BMW“ vairavęs 31 metų vyras, nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir atsitrenkė į priekyje važiavusius ir sustojusius 3 automobilius – „Mitsubishi Galant“ ir du „VW Passat“. Eismo įvykio metu buvo sužeista automobilyje „Mitsubishi Galant“ vežama pusės metų mergaitė. Kūdikis buvo pristatytas į Kauno klinikas.

Vidurdienį, 12 val. 5 min. Alytuje, Antano Jonyno ir Kauno gatvių sankryžoje automobilis „Renault Megane Scenic“ vairuojamas 54 metų vyro, atsitrenkė į automobilį „Audi A4“, kurį vairavo 23 metų moteris, pastaroji vairuotoja buvo sužeista ir pristatyta į ligoninę.

Apie 13 val. 34 min. Vilniuje, Laisvės pr. – Viršuliškių g. sankryžoje, 20 metų mergina, vairuodama automobilį „Fiat Panda“, persirikiuodama iš trečios eismo juostos į antrą, užkirto kelią antra eismo juosta miesto maršrutiniam autobusui, dėl ko autobuso vairuotojas buvo priverstas staigiai stabdyti. Dėl staigaus stabdymo autobuse nugriuvo ir susižalojo 43 metų keleivė, kuri buvo pristatyta į ligoninę.

14 val. 10 min. Šiauliuose, Petro Cvirkos gatvėje, 27 metų moteris, vairuodama automobilį „Nissan Almera“, įvažiavo į sankryžą degant draudžiamam šviesoforo signalui ir susidūrė su automobiliu „Opel Zafira“, vairuojamu 32 metų vyro. Įvykio metu buvo sužeistos dvi keleivės, 62 ir 30 metų moterys.

14 val. 15 min. Kaune, Kęstučio gatvėje stabdomame troleibuse griuvo ir susižalojo 79 metų keleivė, kuri dėl sužalojimų buvo pristatyta į ligoninę.

14 val. 30 min. Šiauliuose, Varpo gatvėje, automobilis „BMW“, vairuojamas 41 metų moters, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į pakelės medį, įvykio metu sužalojimus patyrė pati vairuotoja.

14 val. 50 min. Tauragės r. kelyje Tauragė-Mažeikiai, 26 m. vyras, vairuodamas automobilį „Audi A6“, sukdamas į kairę, nepraleido pagrindiniu keliu tiesiai važiavusio motociklo „Suzuki“, kurį vairavo 29 m. vyras, dėl to įvyko susidūrimas. Šio eismo įvykio metu buvo sužaloti motociklo vairuotojas ir 40-metė lengvojo automobilio keleivė.

15 val. 30 min. Vilkaviškyje, Jono Basanavičiaus gatvėje, 41 metų moteris, vairuodama automobilį „Volkswagen“, partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusį 24 metų vyrą. Pėsčiasis gydomas ambulatoriškai.

17 val. Šiauliuose, Lakūnų gatvėje, 41 metų vyras, apsisukinėdamas automobiliu „Opel Astra“, nepraleido pagrindine gatve tiesiai važiavusio motociklo „Malaguti“, vairuojamo 37 metų vyro. Eismo įvykio metu nukentėjęs motociklo vairuotojas gydomas ligoninėje.

Apie 17 val. 10 min. Kaune, Jonavos gatvėje automobilis „BMW“ vairuojamas 21 metų vyro, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje kliudė ir sužalojo 23 metų pėsčiąją, kuri dėl traumos buvo pristatyta į Kauno klinikas.

Apie 20 val. Vilniuje, Taikos gatvės namo kieme, automobilis „Opel Astra“, vairuojamas 26 metų vyro, partrenkė 8 metų berniuką. Dėl patirtos traumos vaikas buvo pristatytas į ligoninę.

21 val. 32 min., Vilniuje, Savanorių pr. – Riovonių g. Sankryžoje, 30 metų vyras, vairuodamas automobilį „VW Touran“, partrenkė per važiuojamąją dalį, ne tam tikslui skirtoje vietoje bėgusį nenustatytos asmenybės pėsčiąjį, kuris nuo patirtų sužalojimų žuvo eismo įvykio vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius