Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kisinių kaime degė lentpjūvė su karstais – ugniagesiai neleido ugniai išplisti

Bendrasis pagalbos centras pranešė, kad Klaipėdos rajone, Kisinių kaime, užsidegė lentpjūvė. Buvo pasiųstos didžiulės ugniagesių pajėgos. Ugniagesiai jau suvaldė liepsnas ir neleido stogą sunaikinusiam gaisrui išplisti į gamybines patalpas.
Gaisras lentpjūvėje
Gaisras lentpjūvėje / 15min.lt nuotr.

Šiandien 11.36 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad  Klaipėdos rajone, Kisinių kaime dega lentpjūvė.

Į  įvykio vietą išsiųstos gausios Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Klaipėdos r. priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Gaisro gesinti sulėkė šeši ugniagesių automobiliai.

Atvykę ugniagesiai rado atvira liepsna degantį lentpjūvės administracinį pastatą ir šalia jo išrikiuotus medinius karstus.

Atvykę ugniagesiai rado atvira liepsna degantį lentpjūvės administracinį pastatą ir šalia jo išrikiuotus medinius karstus. Jie skubiai ėmėsi darbo ir per kelias minutes ugnies liežuviai dingo.

Ugnis jau buvo pasiglemžusi nemažą dalį stogo, tačiau dar nepersimetė į gamybines patalpas, kur buvo gausu gaminių, ruošinių ir medienos.

Karštyje dirbantiems ugniagesiams lentpjūvės šeimininkė pasiūlė atsigaivinti. Geriamojo vandens butelius išrikiavo tiesiai ant šviežių dar nelakuotų karstų.

Manoma, kad gaisras kilo dėl įkaitusio kamino. Tuo metu lentpjūvėje darbai nevyko. Vidaus apdailos darbus atliko tik vienas statybininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius