Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje nuteistas nepilnametės tvirkintojas

Klaipėdos apygardos teismas už nepilnamečio asmens tvirkinimą nuteisė niekur nedirbantį ir anksčiau ne kartą teistą vyrą.
Tyrimų duomenys rodo, kad mergaitės, vaikystėje patyrusios seksualinę prievartą, 2,4 karto dažniau pakartotinai ją patiria jau suaugusios.
Mergaitę vyriškis tvirkino jos tėvų namuose. / BFL/Gedimino Savickio nuotr.

Jam skirtas vienerių metų ir dešimties mėnesių laisvės atėmimas, bausmę skiriant atlikti pataisos namuose.

Teismas nustatė, kad kaltinamasis tam tikru laikotarpiu nenustatytą skaičių kartų lietė mažametę ir taip tvirkino jos tėvų, kuriuos gerai pažinojo ir kurių prašymu kelis kartus prižiūrėjo jų dukrą, namuose.

Nors bylos nagrinėjimo metu nuteistasis kaltu neprisipažino, teismas konstatavo, kad jo kaltė visiškai įrodyta, remiantis nukentėjusiosios apklausa, liudytojų parodymais, teismo psichiatrijos, teismo psichologijos ekspertizių aktais, psichologų apklausa.

Skirdamas bausmę, artimą maksimaliai sankcijoje numatytai bausmei, teismas atsižvelgė į tyčinį nusikaltimo pobūdį, kaltinamojo asmenybę, jo pavojingumą visuomenei.

Klaipėdos apygardos teismo nuosprendis gali būti skundžiamas Lietuvos apeliaciniam teismui per 20 dienų paduodant skundą per Klaipėdos apygardos teismą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius