Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje paauglė padeginėjo konteinerius: nuo liepsnų kentėjo šalia stovėję automobiliai

Klaipėdoje prieš daugiau nei savaitę daugiabučių rajone buvo padegti konteineriai. Liepsnos apgadino ir šalia stovėjusius automobilius. Policija skelbia išaiškinusi vieną padegėją. Paaiškėjo, kad tai paauglė vaikų globos namų auklėtinė.
Padegėjai uždegdavo konteinerius, liepsnos apgadino šalia stovėjusius automobilius.
Padegėjai uždegdavo konteinerius, liepsnos apgadino šalia stovėjusius automobilius. / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Rezonansą visuomenėje ir žiniasklaidoje sukėlė rugsėjo mėn. Klaipėdos mieste, Žvejybos uosto rajone, prie skirtingų daugiaaukščių padegti buitinių atliekų konteineriai, nuo jų apdegė kiemuose stovėję automobiliai.

Informaciją dėl įvykdytų padegimų, galimų įtariamųjų bei nusikaltimų motyvų tikrina ne tik Klaipėdos miesto policijos komisariato, bet ir Kriminalinės policijos specializuotų padalinių tyrėjai. Išsamiai tikrinamos visos įmanomos padegimų versijos, iš kriminalinės žvalgybos ir viešosios informacijos šaltinių surinkti duomenys apie galimus padegėjus.

Klaipėdoje išaiškinta mažametė padegėja

Nustatyta, kad rugsėjo mėn. pradžioje prie Darbo biržos buitinių atliekų konteinerį padegė dvylikametė globos namų auklėtinė. Nors įvykdytas visuotinai pavojingas nusikaltimas, kaltininkė išvengs baudžiamosios atsakomybės, nes nusikaltimo padarymo metu dar nebuvo tokio amžiaus, nuo kurio atsakoma pagal baudžiamuosius įstatymus.

„Prašome neabejingus Klaipėdos apskrities gyventojus bendruoju pagalbos telefonu 112 pranešti informaciją, galinčią užkirsti kelią šiems nusikaltimams“, – skelbia policijos pareigūnai

Už svetimo turto sunaikinimą ar sugadinimą visuotinai pavojingu būdu atsako asmuo, kuriam iki nusikaltimo padarymo buvo suėję 14 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius