Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje septyni jaunuoliai apsinuodijo alkoholiu ir psichotropinėmis medžiagomis

Klaipėdos policija tiria incidentą, per kurį net septyni jaunuoliai apsinuodijo alkoholiu ir psichotropinėmis medžiagomis (atnaujinta 10.45 val.)
Ligoninėje
Ligoninėje / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, sekmadienį apie 20.30 val. į Klaipėdos universitetinę, Vaikų ir Respublikinę ligonines iš Klaipėdos, I.Simonaitytės gatvės, pristati septyni jaunuoliai.

Pasak policijos, įtariama, kad K.K. (gim. 1987 m.) apsinuodijo psichotropinėmis medžiagomis, L.C. (gimusi 1989 m.) apsinuodijo alkoholiu, K.B. (gimusi 1992 m.) apsinuodijo alkoholiu, E.M. (gimusi 1993 m.) irgi apsinuodijo alkoholiu, o K.O. (gimusi 1992 m.), G.Š. (gimusi 1989 m.) ir R.S. (gim. 1982 m.) apsinuodijo psichotropinėmis medžiagomis.

K.K., L.C., K.B. ir E.M. paguldyti į ligoninę, o K.O., G.Š. ir R.S., suteikus medicinos pagalbą, gydosi namuose.

Papildyta 10.45 val: Kaip pasakojo Klaipėdos VPK atstovas spaudai Albinas Strumyla, visa septyniukė – tarp jų ir trys nepilnametės merginos – sekamadienio vakarą vartojo alkoholinius gėrimus ant Simonaitytės kalno.  Jaunuoliams ėmė darytis bloga, tad jie patys išsikevietė medikus.

Anot Klaipėdos Vaikų ligoninės vyriausios gydytojos Klaudijos Bobianskienės, į vaikų ligoninę medikai atvežė tris merginas. Vieną iš jų medikams teko gaivinti greitosios pagalbos automobilyje, kita paguldyta į Neurologijos skyrių. Šiandien visos jos išleistos į namus. 

K.Bobianskienės teigimu, merginos pasakojo, kad kartu su vaikinų kompanija vartojo alkoholį, į kurį, greičiausia buvo lašinamos psichotropinės medžiagos. Kai merginoms ėmė darytis bloga, kartu besilinksminę vaikinai iškvietė medikus. Vėliau atvykę į ligoninę vaikinai atrodė blaivūs.

Įvykį tiria Klaipėdos VPK Organizuoto nusikalstamumo tyrimų biuras. Ikiteismynis tyrimas kol kas nepradėtas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius