-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje sulaikytas nuo tyrėjų slėpęsis plėšikas

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro (VPK ONTB) ir Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus (ONKTS) pareigūnai baigė į atskirąją baudžiamąją bylą atskirtą ikiteisminį tyrimą dėl klaipėdiškio, kuris 2013 m. pavasarį dalyvavo apvagiant pietinėje miesto dalyje esantį lombardą.
Antrankiai
Antrankiai / Vilniaus policijos nuotr.
Temos: 2 Lombardas Klaipėda

Tąkart trys kaukėti vaikinai, sudaužę vitrinas, pagrobė didelį kiekį auksinių juvelyrinių dirbinių. Uostamiesčio bendrovei buvo padaryta apie 50 000 Lt turtinė žala.
        
2013 m. vasarą Klaipėdos apskrities VPK ONTB tyrėjai perdavė kaltinamajam aktui surašyti baudžiamąją bylą dėl dviejų įtariamųjų padarytos nusikalstamos veikos. Vaikinams buvo pareikšti kaltinimai dėl bendrininkų grupėje įvykdytos didelės vertės svetimo turto vagystės ir turto sunaikinimo. Ikiteisminio tyrimo metu trečiasis įtariamųjų bendrininkas – tris kartus už plėšimus ir vagystes teistas niekur nedirbantis uostamiesčio gyventojas – pasislėpė nuo tyrėjų. Buvo paskelbta jo paieška.

Pasislėpęs klaipėdiškis sulaikytas 2013 m. gruodžio mėn., jam paskirta kardomoji priemonė – suėmimas – ir pareikšti galutiniai kaltinimai. Be bendrininkų grupėje įvykdytos nusikalstamos veikos, vaikinas dar kaltinamas neteisėtai disponavęs narkotinėmis medžiagomis, nes 2013 m. sausio pradžioje ONTB pareigūnai sulaikė šį įtariamąjį vienoje uostamiesčio kavinėje. Pas jį aptikti septyni folijos lankstinukai su narkotine medžiaga – heroinu.
 
LR baudžiamojo kodekso 178 str. 3 d. už didelės vertės svetimo turto vagystę numato laisvės atėmimą iki 8 metų.

VIDEO: Vaizdo medžiaga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius